Kredittkort

Kredittkort for deg som er 20 år

Når du er 20 år, så kan du skaffe deg de fleste kredittkort, og gjøre økonomien bedre. Vel og merke krever dette at du har styr på økonomien fra før av, for det er ikke lurt å bruke et kredittkort om du ikke har styr på egen økonomi. Når du har fylt 20 år er muligheten på kredittkortmarkedet mye større enn hva du kunne ane. Flexi Visa sitt kredittkort er et kort du kan få når du har fylt 20.

Du har sikkert sett reklame for Gebyrfri Visa sine kredittkort på TV-skjermen. Disse kortene må man være fylt 20 år for å kunne søke om. Alle disse kortene er gode kredittkort om du betaler i tide. Når du betaler regningene i tidene kan du faktisk spare penger med et kredittkort, fordi du får renter på pengene i banken. Regningen kommer månedlig på kredittkortet, og da er det klart at det er penger å spare for 20-åringen som kanskje snart skal inn på boligmarkedet.

Når du velger å utsette betalingen, som er vanlig med et kredittkort, så vil du ofte kunne utsette den over 50 dager, ja faktisk opptil 60 dager. Da sier det seg selv at man kan tjene inn igjen litt penger på rentene, alt avhengig av hvor store summer det er snakk om.

En annen fordel ved å skaffe deg kredittkort når du er 20 år, er at du vil kunne få billigere bensin og drivstoff generelt. Flexi Visa gir deg for eksempel 4 % rabatt på drivstoff, og dette er et kredittkort du kan søke om når du er 20 år. Om du venter enda ett år, så kan du få 365Privat når du har fylt 21 år. Dette kredittkortet er enda bedre på drivstoff, og kan gi deg over 80 øre rabatt per liter.

Vi i Kredittkortguide.com ønsker deg lykke til når du skal velge ditt kredittkort. Husk at mulighetene har åpnet seg opp, nå som du har fylt 20 år. Likevel; Bruk kredittkortet fornuftig!

One thought on “Kredittkort for deg som er 20 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top