Flexi Visa – Beste kredittkort 2012

Publisert 12. May 2012, i kategorien Kredittkort, av Kredittkortguiden

Leter du etter et kredittkort i 2012, er Flexi Visa et kort du bør ta en nærmere titt på. Flexi Visa er et av de beste kredittkortene på markedet i 2012. Nå i disse tider er drivstoff svært dyrt, og det kan bli billigere med dette kredittkortet.

Bonus/Rabattprogram

Flexi Visa er inndelt i ulike bonus/rabattkategorier. Man kan velge kun en av disse kategoriene, og da vil man for eksempel kunne få 4 % rabatt både på bensin og diesel. På flyreiser vil du få 4 % bonus, som du kan ta ut neste måned. Det er flere andre kategorier man også kan få rabatt i, som for eksempel sko – og klesbutikker og elektronikk. Felles for alle kategoriene er at man får 4 % rabatt eller bonus.

(Annonse)

Søk om Flexi Visa Kredittkort her (24,6 % eff. rente) kr 35 000 o/12 måneder. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349.

Her er noen av fordelene med Flexi Visa:

  • Du kan bruke inntil 100 000 kroner
  • Du betaler ikke gebyrer på varekjøp
  • Flexi Visa kredittkort kan brukes på over 29 millioner brukersteder over hele verden
  • Man får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
Om ikke Flexi Visa er det beste kredittkortet i 2012, så er det ihvertfall et av de beste kortene! I og med at dette kredittkortet er et Visa-kredittkort, så betyr det at du kan bruke det over hele verden. Visa kredittkort har den fordelen at det er verdenskjent, og i Norge er det over 55 000 brukersteder som benytter Visa.

For å søke om Flexi Visa kredittkort må du ha fylt 20 år, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Les mer her om betalingsanmerkninger og kredittkort.

2 kommentarer til Flexi Visa – Beste kredittkort 2012

  1. […] Når du har fylt 20 år er muligheten på kredittkortmarkedet mye større enn hva du kunne ane. Flexi Visa sitt kredittkort er et kort du kan få når du har fylt […]

  2. […] fjor skrev vi om Flexi Visa, og at det var et av de beste kredittkortene i 2012. Flexi Visa er fortsatt et godt kredittkort, men det er et annet kort som troner over Flexi Visa i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

FireStats icon Powered by FireStats