Kredittkort

Hvordan fjerne kredittkortgjeld

Et problem som kan oppstå om du bruker ditt kredittkort for mye, er at du opparbeider deg kredittkortgjeld. Du har kanskje sett programmet luksusfellen på TV3, og har ikke lyst til å komme i samme situasjon som deltakerne i dette programmet. Vi i Kredittkortguide.com ønsker derfor å gi deg noen tips til hvordan du kan fjerne kredittkortgjeld.

Her er noen tips til hvordan fjerne kredittkortgjeld:

1. Unngå å øke din kredittkortgjeld

Dette er tips nummer 1 for å fjerne din kredittkortgjeld. Om du velger å øke kredittkortgjelden vil det gjøre ting bare verre, og det vil også bli desto vanskeligere å fjerne gjelden din. Derfor er tips nummer 1, å vente med å bruke kredittkortet til du har fått styr på økonomien din igjen. Mange anbefaler deg å klippe kredittkortene, og det vil vi også anbefale deg. Ta fram saks eller hva du måtte bruke, og ødelegg dine kredittkort. Da slipper du ihvertfall å opparbeide deg mer kredittkortgjeld.

2. Samle din kredittkortgjeld i ett lån

Det kan være lurt å samle all gjelden du har opparbeidet deg i ett lån. Om du ber om å refinansiere all din kredittkortgjeld i ett lån, så vil du kunne få gunstigere rente og samtidig få bedre oversikt over din privatøkonomi. Det er også positivt å samle alt i ett lån, siden du da kan få en lengre nedbetalingstid, og da vil avdragene bli mindre.

3. Snakk med banken/kredittkortutstederen om problemene

Dette er et viktig punkt når du har pådratt deg høy kredittkortgjeld. Det er viktig at du tar en prat med banken eventuelt kredittkortutstederen om dine betalingsproblemer. Det er mye bedre at du ringer enn at du lar være å betale regningene. For i banken er de vant til at folk ikke har penger der og da, og du kan kanskje få utsatt betalingen til du får inn litt penger på kontoen igjen. Derfor: Snakk med banken!

Du finner flere innlegg om kredittkort i denne kategorien: http://kredittkortguide.com/category/kredittkort/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top