Kredittkort

Bank Norwegian Kredittkort

Du har nok hørt om flyselskapet Norwegian, men det er ikke like sikkert at du har hørt om Bank Norwegian. Bank Norwegian tilbyr for eksempel forbrukslån, men har også et kredittkort. Bank Norwegian kredittkort gir en lang rekke med fordeler. Vi i Kredittkortguide presenterer her noen fordeler med dette kredittkortet.

– Med Norwegian-kredittkortet får du 6 ukes rentefri betalingsutsettelse. Dette er kjekt da du kan spare penger med kredittkortet om du betaler i tide selvfølgelig.

– Dette kredittkortet kan være bra å ha med på reisen. Det er ingen gebyrer når du skal ta ut penger i utlandet.

– Bank Norwegian kredittkort har inkludert avbestillingsforsikring og reiseforsikring.

Man får inntil 100. 000 i kreditt med dette kortet, og det skal være mer enn nok for de fleste. Kredittkortet gir også gebyrfrie kjøp, slik at du slipper å ende opp med en kjemperegning i posten. De gebyrfrie kjøpene gjelder uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Norwegian-kortet har et eget bonusprogram, som gir deg CashPoint. Når du sparer opp slike poeng, så kan du bruke disse til en gratis reise etter hvert. Om du for eksempel bestiller Fullfleksbilletter når du skal på utenlandsreise, så vil du kunne tjene opp 20 % CashPoint av det du betaler for billetten. Det er ikke så vanskelig å svare CashPoints, og når du kan gjøre det med bare å bruke kortet, så hvorfor ikke?

Vi i Kredittkortguide har testet Bank Norwegian kredittkort, og kan ihvertfall anbefale det på det sterkeste! Du finner Bank Norwegian sitt kredittkort i vår sammenligning av kredittkort også: http://kredittkortguide.com/sammenlign-beste-kredittkort/

God tur, og husk; Bruk Bank Norwegian kortet når du reiser med fly.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top