Kredittkort

Populære kredittkort i USA

Kredittkort i USA inneholder langt i fra det samme som kredittkort i Norge. Det er helt forskjellige fordeler med kortene som tilbys i USA sammenlignet med norske kredittkort. Det er også stor forskjell på utvalget av kredittkort i USA sammenlignet med Norge. Her har man et mye større mangfold av kredittkort enn hva som tilbys her til lands. Vi vil her presentere noen av de mest populære kredittkortene i USA.

Blue fra American Express

American Express er et kjent merkevare når det gjelder kredittkort, og American Express tilbyr også kredittkort på det norske markedet. I USA har man et kredittkort som heter «Blue», og dette kortet handler mye om bonuspoeng. For hver dollar du bruker med kortet tjener du ett bonuspoeng. Man kan for eksempel betale for den neste reisen med bonuspoeng som man har tjent opp med Blue-kortet. Det koster ingenting å eie dette amerikanske kredittkortet.

American Express Platinium Card

Med American Express Platinium kredittkort vil man for eksempel få dobbelt så mange poeng om man bestiller reisen sin via https://travel.americanexpress.com. Man får eksklusiv tilgang til forskjellige lounger på flyplasser når man benytter dette kortet. Det følger med reiseforsikring når man er ute å reiser med dette «Platinium-kredittkortet». Det kalles ikke Platinium uten grunn.

Shell Mastercard

Det er ikke bare i Norge man har Shell Mastercard. I USA får du Shell Mastercard med andre betingelser enn man har i Norge. I USA får man 5 % avslag på bensinen om man benytter Shell Mastercard. I Norge får man 40 øre avslag per liter man fyller. Dette er et kredittkort som absolutt bør vurderes om du bor i USA, og skal gå til anskaffelse av et kredittkort.

Her er et bilde av American Express, som er et av de mest populære kredittkortene i USA:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top