Kredittkort

Kredittkort med leiebilforsikring inkludert

Kredittkort med leiebilforsikring er fullt mulig å få med når du skaffer deg et kredittkort. De seneste årene har konkurransen mellom de ulike kredittkortene hardnet til, og det har ført til at vilkårene for deg og meg har blitt bedre. Kredittkort med leiebilforsikring er noe som har kommet de seneste årene.

Om noe skulle gå galt med den bilen du disponerer i dag, kan leiebilforsikring være lurt å ha. Det er en ekstra trygghet å vite at man har krav på leiebil om det skulle skje noe med bilen du bruker til vanlig. Et kredittkort som har leiebilforsikring er Bank Norwegian kredittkort. Dette kredittkortet dekker en egenandel opp til 20. 000 kroner når man har behov for leiebil. Med Bank Norwegian-kortet må du betale 249 kroner pr år for å ha denne forsikringen.

Leiebilforsikring kan du velge å ha med når du søker om Bank Norwegian kredittkort. Om du allerede har dette kredittkortet kan du søke om det via tilleggstjenester inne på MinSide. Ønsker du å søke om Bank Norwegian kredittkort kan du trykke på den røde lenken under, så blir du videresendt til søknadsskjemaet:

(Annonse)

Klikk her for å søke om Bank Norwegian kredittkort (23,1 % eff. rente over 12 måneder) 15 000 o/12 måneder. Totalt 16764.

Her er et bilde av Bank Norwegian sitt kredittkort:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top