Anbefalte kredittkort

Liverpool FC Mastercard et must for en trofast supporter!

Fordeler som vanligvis er inkludert med kredittkortene i dag er reiseforsikring, avbestillingsforsikring, spesielle rabatter og muligheter for utsettelse av betaling. Renter påløper selvfølgelig, men det er blitt stor konkurranse og rentene presses nedover, siden det er kamp om kundene for de forskjellige kortene.

Liverpool FC Mastercard er et kort som kommer godt ut i konkurransen og henvender seg hovedsaklig til de som er supportere av Liverpool sitt fotballlag, men det kan like godt passe til deg som ikke er supporter. For ved å bruke kortet så vil du støtte laget gjennom at de får inntekter fra det mastercard tjener på dette samarbeidet. Så det blir vinn vinn vinn for alle parter.

Selve kortet er utført i den gjenkjennelige rødfargen med emblemet til klubben i midten, noe som vil gi litt ekstra status i vennegjengen hos dem som heier med deg og forargelse blant motstanderne. Kortet er støttet overalt der mastercard er støttet, det vil si i 1 million minibanker i over 120 land og selvfølgelig på Anfield og KopShopen i Liverpool.

Utover dette er det også andre fordeler innebygget i kortet. Du får som flere andre kredittkort her en reiseforsikring som aktiveres ved at du bruker mer enn 50% av reisekostnaden med kortet. Er du på biltur fra Oslo til Drammen og fyller tanken med Liverpool FC Mastercard så er du altså dekket også på denne turen, men de fleste bruker det ved bestilling av utenlandsreiser, da det er viktigere med reiseforsikring da. Men uhellet kan altså skje også på korte innenlandsturer, så kanskje like greit å bruke det til å fylle drivstoff også.

Andre fordeler du får med kredittkortet for Liverpool fans er rabatter hos Flügger Farve, Hertz bilutleie, Vagabond og familiebutikken.no. Med andre ord nok av grunner til å få seg et slikt kort selv om du ikke er supporter av fotballklubben.

One thought on “Liverpool FC Mastercard et must for en trofast supporter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top