Anbefalte kredittkort

Beste kredittkort i Norge i 2012

De seneste årene har det blitt bare flere og flere kredittkort. Vi i Kredittkortguide.com ønsker å gi våre lesere de beste tipsene til valg av kredittkort. Derfor har vi sammenlignet det vi mener er noen av de beste kredittkortene i Norge. Vår sammenligning vil gjøre det enklere for deg å velge det beste kredittkortet. Enten du er på utkikk etter drivstoffrabatt eller billigere klær, så finner du de beste tipsene i denne kredittkort sammenligningen for 2012.

365Privat for billigere drivstoff og cashback

365Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort en rekke ganger, og det er ikke uten grunn at dette kortet når høyt. Man har 3,65 cashback på sko, klær og på bensinstasjoner. Du kan få opptil 2000 kroner i cashback i løpet av 12 måneder. I tillegg til disse fordelene, kan du også nyte godt av 10 % rabatt på hotellovernattinger hos Rica, 10 % rabatt på strøm og 10 % rabatt på reiseforsikring. Det koster ingen verdens ting å eie eller anskaffe seg 365Privat. Er du en flittig bruker av bilen kan dette kredittkortet være noe for deg.

Klikk her for å søke om 365Privat kredittkort (22,28 % effektiv rente)

Bonuspoeng med Bank Norwegian kredittkort 

Norwegian-kortet som utgis av Bank Norwegian er det perfekte kredittkortet for deg som er mye ute på reiser. Når du flyr tjener du opp CashPoints som kan brukes til å betale den neste flyreisen du skal foreta med Norwegian. Hvis du betaler reisen din med Bank Norwegian kredittkort vil du ha både reise – og avbestillingsforsikring inkludert. Det er ingen årsavgift, og alle kjøp du foretar med kortet er gebyrfritt. Er du mye ute på reisefot bør du virkelig sjekke ut Bank Norwegian kredittkort.

(Annonse)

Klikk her for å søke om Bank Norwegian Kredittkort ( 23,1 % effektiv rente) 15 000 o/12 måneder. Totalt 16 764.

Flexi Visa for gode rabatter

Flexi Visa er et kredittkort med bonus på flyreiser, bonus på bensin og diesel, bonus i sportsbutikker, bonus på elektronikk og bonus i alle kles – og skobutikker. Du får 4 % bonus ved å bruke Flexi Visa når du fyller bensin. Uansett hvilken bensinstasjon du velger å fylle på, så får du denne bonusen. Enten du fyller på Esso, Shell eller Statoil, så er bonusen på 4 % garantert. Med Flexi Visa kredittkort har du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er en høy kredittgrense med Flexi Visa, hele 100 000 kroner. Flexi Visa kan anbefales på det sterkeste.

(Annonse)

Klikk her for å søke om Flexi Visa kredittkort (25,33 % effektiv rente) kr 35 000 o/12 måneder. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349.

Shell Mastercard for billigere drivstoff

Når bensinprisen er høy vil det være lurt å gå til anskaffelse av et bensinkort. Shell Mastercard er et slikt kredittkort, som gir deg 40 øre bonus per liter drivstoff du fyller hos Shell. Bruker du for eksempel 3000 liter bensin i løpet av ett år vil du ha tjent opp 1200 kroner i bonus. Med Shell Mastercard har du inntil 75 000 kroner i kredittgrense. I tillegg til drivstoffbonusen får du 1 % bonus på alle andre kjøp du foretar. Alle kjøp du foretar med dette kredittkortet er gebyrfrie, som betyr at du ikke vil måtte betale et gebyr når du kjøper en vare eller tjeneste.

Les mer om Shell Mastercard her: http://kredittkortguide.com/kredittkortanbefaling-shell-mastercard/

Santander Red Card – God effektiv rente og gebyrfrie kjøp

Santander Red er et kredittkort uten årsgebyr, og som ikke koster noe å bruke. Santander Red Card kan tilby en av de beste effektive rentene i Norge. Den effektive renten ligger på 17,1 %, og det skal sies å være svært bra. Benytter du deg av Santander Red har du en fleksibel tilbakebetaling. Hvis du mangler penger på et tidspunkt, vil du kunne betale tilbake pengene senere når du har fått penger igjen.  Man har inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Santander Red Card.

(Annonse)

Søk om Santander Red kredittkort her (effektiv rente 17,1 %) kr 15 000 o 12/mnd. Kostnad kr 1323. Totalt kr 16 323.

Ikano Visa for gode rabatter

Ikano Visa kan man trygt si er et kredittkort for gode rabatter. Hver måned har Ikano Visa ulike rabattprogrammer. I februar tilbys for eksempel 7 % rabatt på sport og fritid. I mars tilbys 4 % rabatt på alt du kjøper. I tillegg tilbyr Ikano Visa noe som kalles for månedens bransjetilbud. Denne måneden har man for eksempel 30 % rabatt på alt man kjøper hos Stormberg. Det er ikke etableringsgebyr eller årspris for å eie Ikano Visa. Den effektive renten er på 20,10 %.

Les om Ikano Visa her: http://kredittkortguide.com/anbefalt-kredittkort-ikano-visa/

Gebyrfri Visa – Høy kredittgrense (100 000)

Gebyrfri Visa er et kredittkort med en høy kredittgrense, og er et helt gebyrfritt kredittkort. Med Gebyrfri Visa har du reise – og avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet. Man har en fleksibel tilbaketaling, og tilgang til tjenester som gjør det enkelt å betale regninger. Det er en rekke fordeler knyttet til Gebyrfri Visa. For eksempel 10 % rabatt på utvalgte hoteller og 20 % rabatt hos nettbutikken baresko.no. Det er annarkjente Santander Consumer Bank som står bak Gebyrfri Visa.

Les mer om Gebyrfri Visa her

Re:member for 25 % rabatt i over 200 nettbutikker

Skal du ha et kredittkort med gode rabatter bør du ta en titt på Re:member. Dette er et kredittkort som gir deg 25 % rabatt i over 200 ulike nettbutikker. Man har inntil 52 dagers rentefri betalingsutsettelse med re:member, og du betaler ikke gebyrer på varekjøp. Om du skal ut på en reise, og du betaler mer enn 50 % av reisen med re:member vil du være sikret både reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Klikk her for å lese mer om Re:member

Dette var noen av de beste kredittkortene som finnes på det norske markedet for kredittkort i 2012. Hvilket kredittkort har du, eller planlegger du å skaffe deg? Legg gjerne igjen en kommentar, og still spørsmål om kredittkort, så skal vi gi deg tips og råd.

5 thoughts on “Beste kredittkort i Norge i 2012

  1. Hei,
    jeg trenger gjerne tips ti kreditkort. Jeg har planlagt til å reise til USA. Det er 5 stater i USa jeg skal reise til. Derfor terenger jeg hjelpe som kan være noe for meg som skal ut å reise for 1 måneder med venner.
    Venter på dere gode råd
    Hilsen Martha

  2. Jeg synes helt klart at 365Privat er det beste kredittkortet. Jeg har brukt det i utlandet også. Det fungerte svært bra i Portugal, der jeg brukte det. 365Privat kan ihvertfall anbefales av meg,.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top