Kredittkort

Hva menes med beste kredittkort?

Du har kanskje hørt snakk om beste kredittkort i løpet av 2012 eller 2011, men hva menes egentlig med beste kredittkort? Det som er beste kredittkort for akkurat deg, behøver ikke være det beste kredittkortet for naboen din. Når du skal finne ut hva som er beste kredittkort for deg, så bør du sette opp en oversikt over hva som er viktig for deg.

Noen skaffer seg et kredittkort for å få billigere bensin, mens andre gjør det for å nyte godt av ulike rabatter og bonuser. Andre vil ha et kredittkort fordi de ikke har penger på akkurat det tidspunktet, og tenker på å betale tilbake pengene senere. Det å låne penger fra den som har utstedt kredittkortet kan være greit i perioder, men litt verre om du skal gjøre det på lang sikt.

Et bensinkort som 365Privat kan for eksempel være bra for deg som bruker mye drivstoff. Om man fyller drivstoff på Esso, får man en svært god tilbakebetaling. Man kan få 81 øre rabatt per liter om man fyller når listeprisen for bensin ligger på 14 kroner literen. Et annet kredittkort som ligner på 365Privat er kredittkortet Flexi Visa. Dette kredittkortet kan gi deg svært gode rabatter på for eksempel klær, bensin, sko og flyreiser. Flexi Visa er et av de nye kredittkortene, hvor du ikke er knyttet til en bestemt bensinstasjon.

Om du skal bruke kredittkortet til å ta opp smålån, så kan Santander Red Card være et kredittkort for deg. Santander Red kredittkort har en svært gunstig rente (17,12 %), og gir deg fleksibel tilbakebetaling. Med dette kredittkortet har du 50 dager rentefri betalingsutsettelse og opptil 100 000 i kredittgrense. Det er også mulig å forhøye kredittgrensen om den blir for lav.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top