Kredittkort

Kredittkort på dagen er det mulig?

Først kommer spørsmålet om hvorfor du trenger kredittkortet i første omgang. Er det et akutt behov eller er det en lyst til å handle på impuls? Vi anbefaler uansett fornuftig kortbruk før du setter deg selv i for mye forpliktelser. Tenk igjennom om hvorfor du trenger et kredittkort i dag.

Du kan ikke få et kredittkort på dagen, så lenge du ikke går å kjøper et gavekort utstedt av mastercard eller visa, som jo er et forhåndsbetalt kredittkort. Jeg regner med at du ikke er på utkikk etter det. I din lokale bank kan du søke om kredittkort, men også her må det fylles ut søknadsskjema og en godkjennelsesprosess før du kan få kortet. Og kredittkortet som du vil ha i dag må først produseres og blir sendt ut til din adresse etter noen dager. Kredittkortene du får av din lokale bank har som regel også dårligere betingelser enn de du får av andre tilbydere som er på nettet.

Søker du om et kredittkort på internett kan du også velge og vrake i en hel haug med tilbud. Du kan finne et eller flere kredittkort som vil passe deg og dine bruksvaner, men heller ikke disse vil bli levert på dagen. Kortene må produseres og sendes ut også her. Så litt skuffende for deg som ønsker et kredittkort i dag og helst igår.

Uansett så er det en fordel å søke på nettet, for du får med en gang svar på om søknaden din gikk igjennom og at du er kvalifisert til kredittkortet, og det kan du få i dag så du vet at tilgangen på penger kommer om noen få dager. Men som jeg nevnte istad er det spesielle kort for rabatter på drivstoff, rabatt på tjenester/produkter, forskjellige renter ved utsettelse av betalingen og andre fordeler og spesialtilbud til de enkelte kortene. Søk i dag, gjerne på flere kort, utnytt fordelene i hver av dem!

Her er noen kredittkort som tilbys «på dagen»:

Anbefalt kredittkort: Gebyrfri Visa

365 Kredittkort – (for billigere bensin)

One thought on “Kredittkort på dagen er det mulig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top