Kredittkort

Du kan få betalingsfrie måneder med kredittkort

At man kan få betalingsfrie måneder med kredittkort er for de fleste en ukjent «gode» som kredittkort utstederne tilbyr. Gode for hvem kan diskuteres, men er økonomien trang en kort periode kan det være en god løsning å benytte seg av. For om du utsetter fakturaen/regningen en måned vil det påløpe renter på utestående beløp.

Det en betalingsfri måned på kredittkortet går ut på er at du kan slippe unna regningen 1 eller flere måneder i året, for som du sikkert vet så er det uansett et minstebeløp som må betales for at ikke regningen skal gå videre til purring og i verste fall inkasso.

Ved å bruke en slik betalingsfri måned så vil det uansett påløpe renter. Klarer du å betale tilbake beløpet ved neste faktura så vil ikke beløpet utgjøre mer enn noen hundrelapper for de fleste summer utestående beløp. Men sliter du med å betale og blir sittende igjen med nedbetaling resten av året vil det fort koste deg noen tusen kroner i ekstra renteutgifter. Så det kan være lurt å kun bruke dette som en nødløsning om du ikke kan betale. Uansett er det greit å vite at du har mulighetene til det og noen kredittkort er flinke til å påminne deg om muligheten til dette i informasjonsbrosjyrer og som en notis på faktura.

Vi i Kredittkortguidenvil uansett råde deg til å betale til tiden. Sørg for at du ikke bruker for mye av kreditten selv om det kan være fristende til tider. La lønningen stå igjen på kontoen eller flytt den til en høyrentekonto i mellomtiden slik at heller du tjener penger på renteinntekter via kontoen din og ikke gir dem bort til kredittkortselskapet.

Ønsker du et kredittkort med en lang rentefri betalingsutsettelse kan vi i Kredittkortguide anbefale dette kortet: 365 Kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top