Kredittkort

Kredittkort med bonuser

Vi har for lengst kommet inn i 2012, og kredittkortmarkedet er hetere enn noen gang. Nå i 2012 finner man svært mange kredittkort som tilbyr bonuser. Det man kaller det når et kredittkort tilbyr bonus er et bonusprogram. Man kan faktisk spare en hel del, om man benytter et bonusprogram til sitt kredittkort.

Så du spør deg kanskje hva som er beste kredittkort med bonuspoeng. Det spørsmålet er litt vanskelig å svare på, for det kommer an på hva du skal bruke ditt kredittkort til. Er du mye ute på reise, så kan Bank Norwegian sitt kredittkort være noe for deg. Med Bank Norwegian sitt kredittkort tjener du opp bonuspoeng for hver gang du er på reise. Et slikt bonusprogram kan være noe for deg som er mye på reise. Her kan du lese mer om Bank Norwegian sitt kredittkort: http://kredittkortguide.com/kredittkortanbefaling-av-bank-norwegian-kredittkort/

Et annet kredittkort som kan passe for deg som handler mye klær og sko er Flexi Visa. Med Flexi Visa får du 4 % bonus når du handler sko og klær. Det eneste kravet er at butikken er registerert som enten skobutikk eller klesbutikk. Dette må jo være det perfekte tipset for kvinnen i huset.

Det finnes også kredittkort som lar deg tjene opp bonuspoeng på hoteller. Hvis du er av typen som er mye på hotell, enten det er jobb eller på privaten. Bonuspoengene kan du benytte til å ta en hotellnatt til. Om du for eksempel tjener opp 10. 000 bonuspoeng, så kan du få et dobbeltrom. Det varierer fra kredittkort til kredittkort hvor mange bonuspoeng man behøver  for å få en gratis natt på hotell. Det er også forskjellig hvor mye bonuspoengene er verdt.

Les relaterte innlegg under her om kredittkort og kredittkort med bonuser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top