Kredittkort

Dette er kredittkortene med høyest effektiv rente

Har du vurdert å skaffe deg et kredittkort? Da er det kanskje ulike grunner til at du vurderer dette. For noen, så vil et kredittkort være en god hjelp i en trang økonomisk hverdag. Med å utsette betalingen kan du få litt ekstra tid på å betale tilbake, enten det er en TV eller ny fryser. Andre skaffer seg kredittkort for å oppnå fordeler. Fordelene som finnes med de ulike kortene varierer.

Les også: 3 populære kredittkort i Norge

Handelsbanken Platinium

Handelsbanken Platinium er et eksklusivt kredittkort med en rentesats på 47,62 % per 17.03.19. De fleste som benytter seg av Handelsbanken Platinium kredittkort betaler nok tilbake i tide, så da har ikke rentesatsen så stor betydning. Med dette kredittkortet har du noen eksklusive fordeler, som for eksempel:

  • Gode priser på reiseopplevelser
  • Priority Pass
  • Concierge Service

Årsavgiften ligger på 1500 kroner for dette eksklusive kredittkortet.

CASA kredittkort

CASA kredittkort har nok de færreste hørt om fra før, men er et kredittkort som skal gi kunderabatter på ulike butikker. Hvor god de ulike rabattene og tilbudene er må du vurdere for hvert tilfelle. Rentesatsen for Casa kredittkort ligger på 34,9 %.

BMCard

Har du hørt om Byggmakker? Denne byggevarekjeden har et kredittkort som går under navnet BMCard. Skal du i gang med å bygge nytt hus eller pusse opp leiligheten din, så kan BMCard fungere som et byggelån. Husk å betale tilbake innen rimelig tid, så slipper du å betale rentesatsen som per dags dato ligger på 34,7 %. Du kan få inntil 200 000 kroner i kredittkort med dette kortet. Du kan også utsette betalingen inntil 6 måneder mot et gebyr.

MyHoliday Card

Har du hørt om reiseselskapet Ving? MyHoliday Card er et kredittkort som gir deg rabatt på bestilling av ferietur hos Ving samt gebyrfrie minibankuttak i utlandet. Du kan få flere måneders betalingsutsettelse på reisen. Du bør foreta en avveining om det er lurt å bestille en ferietur dersom du ikke har penger på konto nå. Betaler du minimum 50 % av reisen med kortet, så vil du få en reiseforsikring som dekker faste husstandsmedlemmer eller inntil 3 medreisende.

I tillegg finnes det flere kredittkort med rentesats over 30 %. Liverpool FC Mastercard, Røde Kors Mastercard og SAS Eurobonus Amex klassisk har alle over 30 % rentesats.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top