Kredittkort

Kredittkort med drivstoffrabatt i 2019

Det finnes en rekke kredittkort som gir deg drivstoffrabatt i 2019, selv om mange i Norge har begynt å gå over til el-bil. Det er en rekke kredittkort som tilbyr drivstoffrabatt, men det er ikke hensiktsmessig å skrive detaljert om hvert enkelt kort. Her får du en oversikt over noen av de beste bensinkortene på markedet.

NAF Xtra

For folk som bor på bygda, så kan NAF Xtra være er fornuftig kredittkort å gå til anskaffelse av. Fyller du på Cirkle K og Beststasjoner, så vil du kunne få 60 øre liter rabatt på de betjente stasjonene. Det er dermed mye å spare ved å benytte et slik kredittkort. Fyller du 50 liter, så utgjør det 30 kroner. Kjører du mye bil og har disse stasjonene i nærheten, så er det mye å spare på å skaffe deg NAF Xtra.

En annen fordel som følger med NAF Xtra er gratis reise- og avbestillingsforsikring. Du har også inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Har du elbil, så kan du få 15 % laderabatt på utvalgte ladestasjoner i Norge.

365Direkte

365Direkte også kjent som 365Privat gir deg den høyeste rabatten på drivstoff. Du får 85 øre per liter dersom du fyller hos en av Esso sine stasjoner. Dette regnestykker får du ved en pumpepris på 14 kroner literen. Du får 34 øre fast rabatt fra Esso og i tillegg 3,65 % cashback. Cashbacken eller penger tilbake på andre stasjoner er på 2 %.

Det er ingen årsavgift eller andre gebyrer knyttet til 365Direkte. Du får rabatt på leiebil, reiseforsikring og strømavtale. Den effektive renten ved å benytte 365Direkte er på 25,53 %. Husk derfor å betale tilbake i tide!

Cresco Car Premium

Cresco Car Premium er et kredittkort som gir deg 3 % drivstoffrabatt og 1 % på øvrige kjøp. Dette kredittkortet har eksistert i en årrekke, og har en sum som er grei å forholde seg til. Du slipper å regne ut rabatter og cashback, men vet at du alltid får 3 % drivstoffrabatt uavhengig av hvor du fyller drivstoff. Den effektive renten til Cresco Car Premium ligger på 29,97 %. Altså nesten 30 %. Dette betyr at du bør være varsom med å betale tilbake innen rimelig tid. Dersom ikke, så kan lånet bli en dyr affære.

Esso Mastercard

Esso Mastercard er et kredittkort som har vært på det norske markedet i mange år. Rabatten du får er alltid 40 øre på alle Esso-stasjoner i Norge. I tillegg får du rabatt på utvalgte hoteller, strøm og leiebil. Den effektive renten er 27,06 %.

Andre drivstoffkort

Det finnes flere kredittkort som tilbyr drivstoffrabatt. DNB Saga Gull Mastercard, DNB Saga Platinium Mastercard og Circle K Mastercard tilbyr også drivstoffrabatt. DNB sitt platinium kredittkort krever at du har en årsinntekt på 1 million kroner, så dette kortet er av det eksklusive slaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top