Kredittkort

Beste kredittkort til deg

Du er på utkikk etter et kredittkort, men vet ikke helt hva du skal se etter. Da dukker ofte spørsmålet om hvilket kredittkort som er det beste? Sånn som vi i Kredittkortguide ser det så er det ikke et spesielt kredittkort som dekker absolutt alle behov, og derfor kan det være lurt med flere kredittkort som kan dekke forskjellige behov.

Et kredittkort kan ha mange forskjellige fordeleler eller kun noen få. De vanligste fordelene som du finner på markedet i dag er:

Drivstoffrabatt ved betaling av kredittkort:

Drivstoffrabatt fungerer slik at de kredittkortene som har dette gir deg fra noen få øre og opptil flere titalls øre rabatt på drivstoffet som du fyller. Dette blir trukket fra på neste faktura og du vil se hvor mye du sparer. De forskjellige bensinstasjonene har ofte egne kredittkort for dette eller så må du ha et tredjeparts kredittkort som har avtaler med bensinstasjonene.

Gratis reiseforsikring ved bruk av kredittkort:

Noen kredittkort har reiseforsikring inkludert dersom du betaler over 50% av reisekostnaden med kortet. De kredittkortene som har dette sender ofte ut to reiseforsikringsbevis til deg og eventuelt en annen som også reiser med deg. Har dere betalt reisen med kredittkortet, eller i hvertfall over 50% av den, så vil dere være dekket.

Kredittkort som gir cashback:

Cashback er en populær måte å spare penger via kredittkortet på. Når du bruker kortet hos utvalgte butikker og kjeder, så vil kortet gi deg tilbake litt penger for at du bruker nettopp de butikkene eller kjedene. Dette kommer som fratrekk på neste faktura.

Andre spesialtilbud som du får tilsendt fra kredittkortutestederen:

Så har du spesialtilbud som blant annet VIP Credit Card, som kan tilby deg rabatter på alle mulige butikker, behandlinger og overnattingssteder. Så er du aktiv i fritiden kan det være et slikt kort som er det beste kredittkortet for deg.

Vi i Kredittkortguide.com anbefaler deg å vurdere hvilke fordeler som er de viktigste for din bruk, og velge et kredittkort som har en eller flere av de fordelene som er listet over.

2 thoughts on “Beste kredittkort til deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top