Bensinkort

Drivstoffordeler med kredittkort

Er du en av dem som er flittig innom bensinstasjonene her i landet? Kanskje du er mye på farten i både jobb og privat, men tar utleggene selv? Da vil et kredittkort være en av dine beste venner på ferden. Det er nemlig kredittkort som spesialiserer seg på akkuratt din type bruk av kredittkortene.

Bensinstasjonene selv har egne kort, der du kan få tilbud om rabatt på utstyr til bilen og rabatt på drivstoffet du fyller. Det utstyret det vanligvis er rabatt på er spylerveske, olje, vindusviskere og bilvask. Bruker du kortet mye får du som regel andre tilbud som går på varmmat, drikke og dagligvarer som de selger.

Et kredittkort vi i Kredittkortguide.com kan anbefale er kredittkortet 365Privat. Dette er et kredittkort for deg som ønsker billigere drivstoff. Et slik bensinkort gir deg faktisk hele 81 øre rabatt med en listepris på 14 kroner om du fyller hos Esso. Om du ikke har Esso i nærheten, så får du likevel 3,65 % cashback (tilbakebetaling) på andre bensinstasjoner. Denne prosenten tilsvarer 50 øre om listeprisen ligger på 14 kroner. Du kan spare en god del ved å benytte et bensinkort med dagens høye bensinpriser.

Du har også en del andre kredittkort som gir drivstoffordeler. Det er typisk 3. parts kredittkort utstedere som har inngått egne avtaler med en eller flere av bensinstasjonene. De har da på forhånd forhandlet seg frem til drivstoffrabatter på stasjonene og kanskje noen tilleggstjenester som de også tilbyr med sine egne kredittkort.

For å ha muligheten til å utnytte deg disse fordelene så er det viktig å velge et kredittkort som dekker din nærmeste bensinstasjon eller den stasjonen som du bruker mest når du er ute å farter. Ha alltid kredittkortet tilgjengelig og fyll drivstoff på stasjonen, men betal med kredittkortet. På den måten får du slått av noen ører og opptill flere tiører per liter bensin/diesel du fyller. Som regel pleier de å slå av dette på neste faktura, eller så får du et direkte avslag når du fyller tanken.

Så hovedsakelig så er det rabatt på drivstoff du får. Du tenker kanskje at det ikke er så mye, men sjekk da ut hva kredittkortet du har eller skal få deg har av rabatt. Regn så ut hvor mange liter drivstoff du fyller hvert år og se hvor mye du sparer totalt sett bare på å bytte kort du fyller med. Det er penger du kunne brukt på mye annet som er mer fornuftig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top