Anbefalte kredittkort

Beste kredittkort 2013 – Flexi Visa

Vi har allerede hatt en kåring av beste kredittkort 2013, og dermed er det klart for å kåre det nest beste kredittkortet i 2013. Ikke overraskende er det Flexi Visa kredittkort som stikker av med seieren over det andre beste kredittkortet for i år. De gode bonusordningene gjør at Flexi Visa scorer høyt i vår test. 

Så hvilke fordeler kan dette kredittkortet tilby? Det spesielle med dette kortet er at de tilbyr 4 ulike kategorier med bonus/rabatt. Man kan velge mellom kategoriene flyreiser, kles – og skobutikker, elektronikk og bensin og diesel. Du må selv finne ut hvilken kategori du skal velge, og da vil du få 4 % bonus eller rabatt. Er du mye ut på flyreiser, så kan denne kategorien passe for deg, mens om du bruker bilen mye, så kan drivstoffrabatt være noe for deg.

(Annonse)

Klikk her for å søke om Flexi Visa kredittkort (24,6 % eff. rente, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349) 

Flexi Visa gir deg 100 000 kroner i kredittgrense, og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skal du ut på en reise, så kan du foreta gebyrfrie varekjøp over hele verden, uansett hvilket land du befinner deg i. Dette Visa-kredittkortet kan være lurt å ha med på ferie for å unngå svindel. Det er mye lettere å få tilbake penger om du blir utsatt for dette med et kredittkort sammenlignet med et debetkort. Med 29 millioner brukersteder i over 130 land, så får du brukt det de fleste plasser.

Man har også en rekke tilleggstjenester knyttet til dette kortet. Med betalingsforsikring kan du sikre deg hvis uhellet først skulle være ute. I tilleggstjenestene har du tilbud om helseforsikring. Det koster 189 kroner måneden, og det gir deg rett på spesialistvurdering innen 10 virkedager eller operasjon innen 20 virkedager. For 22 kroner måneden kan du få med ID-tyveriforsikring som blant annet gir deg juridisk bistand inntil 1 million kroner.

Utsteder av Flexi Visa

Det er Santander Consumer Bank som utsteder Flexi Visa, som er en verdensomspennende bank med spanske røtter. I Norge ble Santander Consumer Bank etablert i 2001 av Tor Erland Fyksen, Raimond Pettersen, Eirik Holtedal  og Jan Grenth.

Flexi Visa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top