Anbefalte kredittkort

Utvalget av kredittkort er bredt og fleksibelt

Samtidig som antall mennesker stiger og den økende globaliseringen, har behovet for forskjellige typer kredittkort steget. Det skjer i takt med at behovene til forbrukerne stiger, og at folk bruker penger på forskjellige ting. Under kan du lese litt om tre forskjellige norske kredittkort, som alle gjør det lettere for deg å leve livet. De gir deg også noen fordeler som gjør det litt gøyere å ha et kredittkort. De har alle tilfelles at de gir rabatter til forskjellige ting, og derfor passer godt til storforbrukere på forskjellige områder.

Santander Red

Santander Red har blitt veldig populært i Norge, og det er mange som bruker det både til forbruk og til å dekke uforutsette utgifter. Santander Red er et standard visa-kort som kan brukes både i Norge og i utlandet. Kortet har en av de laveste rentene på markedes, hvis man sammenligner med andre kredittkort. I skrivende stund er renten på 17,1 %. Kortet kommer uten årsgebyrer eller gebyrer på varekjøp. Du kan også bruke kortet med en kredittgrense på helt opp til 100 000 kroner, hvor du har 50 rentefrie dager til å betale. Det gjør kortet veldig fleksibelt, for du kan kjøpe hva du vil, når du vil, og betale senere.

365 Privat MasterCard

365 Privat MasterCard er laget spesielt til de som vil ha rabatter og cashback, når de bruker kortet. Med dette kredittkortet får du for eksempel 81 øre i rabatt per liter brennstoff du kjøper på alle Esso-stasjoner i Norge. Du får dessuten også 3,65 % cashback i skobutikker, klesbutikker og på bensinstasjoner i hele verden. Hvis du skal reise, så kan du rolig bruke dette kredittkortet på reisen, og bruke det til å betale med. Da vil du også få 10 % på reiseforsikringen din. Du kan spare en del penger på rabatter med et 365 Privat MasterCard.

Ikano Visa

Et Ikano Visa leveres av Ikano Bank, og er for det første et kredittkort med stor fleksibilitet. Akkurat som med Santander Red har du en kredittramme på opp til 100 000 kroner og en rentefri betalingsutsettelse på 50 dager. Det betyr at du kan låne opp til 100 000 kroner. Det gode med kortet, og det billige, er at du slipper å betale for å bruke kortet når du handler på nettet, og du slipper også årsavgifter. Du kan også velge en delbetaling med kun 9,9 % i rente. Det gjør at kortet er billig, hvis man skal ha det til forbruk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top