Uncategorized

Få et bensinkort – Du kan bruke det ved siden av bankkortet og få en samlet regning

Det kan være en fordel for økonomien din å ha et eget bensinkort, som du bare bruker når du skal fylle. Med et slikt kort kan du få kreditt til slutten av måneden, og få regningen lagt sammen. Det gjør det lettere å ha kontroll på bensinforbruket, og får en bedre oversikt over hvor mye du betaler for bensin hver måned. Det gjør det også lettere å lage et budsjett, hvis man vet hvor utgiftene er, og hvor store de er. Hvis du samtidig har et bensinkort fra en forhandler som du er lojal overfor, så kan du som regel få flere fordeler som kunde. Det kan for eksempel være et mobilabonnement, hvor du får litt ekstra taletid hver gang du fyller bensin. Det er bare et eksempel på hva en lojalitetsbonus kan være.

Bensinkort med kreditt

Bensinkortet gir deg en samlet regning, så du kan se hva forbruket er fra måned til måned. Du betaler først sist på måneden, hvor du blir trukket for pengene du har brukt på bensin. Det betyr også at du har kreditt på bensinkortet ditt, men det er rentefri kreditt. Når du skal velge et bensinkort, så er det lurt å velge det fra en forhandler med mange bensinstasjoner i området. Da har du flere muligheter for hvor du kan fylle bensin, og bedre tilpasse det til hverdagen. Vi anbefaler deg også at det er en bensinkort fra et stort nasjonalt selskap, så du også kan bruke det når du kjører langt.

Bensin bliver dyrere og dyrere – få mest mulig for pengene

Brennstoff til biler blir dyrere og dyrere. Med alle omkostningene som kommer med en bil, har det blitt dyrt å være bileier. Det er alt fra forsikring til vektavgifter, reparasjoner og drivstoff. Over de siste 10 årene har bensinprisene steget mye. Oljeprisene generelt har blitt høye. Det gjør også at man har begynt å produsere biler som bruker annet drivstoff, for eksempel elektrisitet. Det er også fordi man er redde for at oljen kommer til å bli brukt opp i fremtiden. Det gjør også at man blir nødt til å tenke på fremtiden, og hvilke andre alternativer man kan bruke. For å få mest for pengene, må man kjøre økonomisk, Det betyr at man kjører med lave omdreininger og bremser i god tid før man skal stoppe. Man kan finne mange gode råd til hvordan man begrenser bensinforbruket, og samtidig kan man bruke et kredittkort med lojalitetsbonus, så man får mest mulig for pengene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top