Anbefalte kredittkort

Test av Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort gis ut av BB Bank, og er et helt gebyrfritt kredittkort. En av de store fordelene med Credits Gold er at du får opptil 30 % rabatt hos over 240 butikker og rabattsteder. En annen stor fordel med Credits Gold er at du reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Credits Gold er et godt kredittkort å ha når du reiser. Reiseforsikring er inkludert når du betaler minst 50 % av reisen med kredittkortet. Du kan nyte godt av gebyrfrie varekjøp enten du befinner deg i Norge eller et annet land. Den effektive renten for Credits Gold er 21,85 %, så det lønner seg å betale tilbake innen de 43 rentefri dagene man har utsettelse.

Om du ønsker å søke om Credits Gold, så gjør du dette gjennom nettsiden til kredittkortet. Det tar ikke lang tid å få svar på en søknad, og innen 1 time har de fleste fått svar. Det tar mellom 5-10 dager fra du har søkt om kredittkortet til du mottar dette i posten. For å søke om Credits Gold må du være fylt 18 år, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot deg.

Gjennom rabattprogrammet Dealpass får du opptil 30 % rabatt hos over 240 rabattsteder. Dealpass gir deg rabatter på hoteller, restauranter, blomsterbutikker, leiebil og mye mye mer. Bruker du leiebil hyppig, så kan det være nyttig å benytte deg av Credits Gold kredittkort.

Den maksimale kreditten du kan ta opp med Credits Gold er 100 000 kr. Dette holder for de fleste.

Credits Gold – Et 100 % gebyrfritt kredittkort

Credits Gold er 100 % gebyrfritt, og det gjelder uavhengig av om du bruker kortet eller ikke. Betaler du for bruken av kredittkortet innen de 43 rentefrie dagene, så er det ingen kostnader knyttet til dette kredittkortet. Det er ingen fakturagebyr, og ingen gebyrer ved uttak i minibank eller ved varekjøp. Credits Gold fungerer i de fleste land i og med at det er et Visa-kort, så du trenger ikke bekymre deg for det når du er på tur. Reiser du til et uvanlig land, så kan du sende en mail til Credits Gold å forsikre deg om at kredittkortet fungerer i det landet du skal til.

Fordeler med Credits Gold

Det finnes en rekke fordeler med Credits Gold. Her er noen av dem:

  • Lettvint å forholde seg til
  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Gebyrfrie varekjøp både i Norge og utlandet
  • Mulighet til å tegne betalingsforsikring
  • Gebyrfrie kontaktuttak i Norge og utlandet
  • Kredittgrense på 100 000 kr
  • Funksjonell MinSide-løsning

Her er fullstendig prisliste knyttet til Credits Gold, innhentet 14. desember 2020:

Renter:

Årlig rente Credits Gold: 19,90%

Kredittgrense:

Minimum lånebeløp: 30 000 kr

Maksimum lånebeløp: 100 000 kr

Minimumsbeløp å betale:

300 kr (evt. 3,3%) per måned

Gebyr:

Årsgebyr: 0 kr

Etableringsgebyr: 0 kr

Varekjøp inn-/utland: 0 kr

Minibank inn-/utland: 0 kr

Nødkort- og nødkontanter: 0 kr

Reiseforsikring: 0 kr

ID tyveriforsikring: 0 kr

Informasjon om Credits Gold

Credits Gold utgis av BB Bank, som er en norsk filial av svenske TF Bank AB. BB Bank het tidligere BB Finans AS. Filialen i Norge er godkjent av det norske Finanstilsynet. BB Bank er underlagt finansforetaksloven, og har hatt konsesjon i Norge siden 9. august 2017. Januar 2020 fusjonerte BB Bank med TF Bank AB. BB Bank har sine røtter tilbake til 1984 i Norge. Hovedkontoret i Norge ligger i Markeveien i Bergen sentrum. BB Bank retter seg mot forbrukermarkedet, noe som viser seg for Credits Gold også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top