Anbefalte kredittkort

Kredittkortanbefaling: Shell Mastercard

Shell Mastercard er et kredittkort som gis ut av Ikano Bank. Dette kredittkortet gir deg bonus når du skal fylle bensin, faktisk en bonus på 40 øre per liter drivstoff du fyller. Bonusen gjelder for både diesel og bensin. Shell Mastercard gir deg 1 % rabatt på alle kjøp du gjør i hele verden gjennom Trumf-bonusen. I følge Shell Mastercard sine nettsider kan kortet brukes på over 23 millioner steder i hele verden. Betalingsutsettelsen for dette kredittkortet er på 50 dager, og utsettelsen er rentefri.

Med Shell sitt kredittkort kan du ta ut penger fra de fleste minibanker rundt om i verden. Du må betale en kostnad på 4,5 % hvis du skal ta ut over skranke, og 4 % hvis du tar ut fra minibank. Det som er negativt med Shell Mastercard er at den effektive renten er på 29,90 prosent. Men når alle bonusene som tilbys veies opp mot den effektive renten, så kan vi anbefale dette kredittkortet på det sterkeste.

For å søke om Shell Mastercard må du være over 18 år gammel. Det er ingen årspris for Shell Mastercard, og heller ingen etableringsavgift. Alle varekjøp er gebyrfrie. Hvis du skaffer deg Shell Mastercard trenger du neppe å bekymre deg for å måtte ha utenlandsk valuta på deg. De fleste butikker, nettbutikker og restauranter godtar Shell Mastercard som en betalingsløsning.

Annonse:

Klikk her for å søke om Shell Mastercard: (26,05 % effektiv rente)
Gå ikke glipp av bonusen du får med Shell MasterCard – bruk kortet på alle dine kjøp hver eneste dag

3 thoughts on “Kredittkortanbefaling: Shell Mastercard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top