Anbefalte kredittkort

Anbefaling av Røde Kors Mastercard

Ønsker du å støtte et godt formål når du bruker kredittkortet ditt, er Røde Kors Mastercard det beste kredittkortet for deg. Når du bruker Røde Kors Mastercard blir 1 % av beløpet gitt til Røde Kors. Uansett hvor stort beløp du handler for, så vil alltid Røde Kors motta 1 % av dette beløpet. Med Røde Kors sitt kredittkort kan du bruke kortet for inntil 75 000 kroner. Du får en rentefri betalingsutsettelse på 6 uker. Det er ingen årsavgift for Røde Kors Mastercard. Når du foretar et varekjøp er det ingen gebyrer knyttet til dette.

Hvis du betaler en reise med Røde Kors Mastercard har du en gratis reise- og avbestlinngsforsikring. Denne avtalen gjelder for inntil 3 medreisende, så her er det mye penger å spare. Det er DNB Nor Bank som står bak kredittkortet til Røde Kors Mastercard. Med dette kredittkortet kan du styre alt hjemmefra bare du har internettilgang. Det er lettere å oppdage misbruk når du alltid kan følge med på transaksjonene som er gjort. Du kan lett overføre mellom egne kontoer, og du har en god oversikt over historikken.

Når du bruker Røde Kors sitt Mastercard har du også mulighet for SMS-varsling. Dette gir deg full oversikt over alle bevegelsene som skjer på kontoen din. Hver gang du utfører et kjøp med kredittkortet vil du da kunne få en beskjed til mobilen din. Du bestemmer selv når du skal motta varsel. Du kan for eksempel legge inn et varsel om at du skal motta sms når du har foretatt et kjøp som overstiger 1000 kroner. Eventuelt kan du legge inn at du skal motta en beskjed når en regning nesten har nådd forfallsdatoen. En annen mulighet er at du legger inn varsling om når kredittgrensen er nesten oppbrukt, som er 75 000 kroner med Røde Kors sitt Mastercard.

One thought on “Anbefaling av Røde Kors Mastercard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top