Kredittkort

Xtra Kapital kredittkort for deg som vil ha litt i bakhånd

Dette kredittkortet er det GE Money Bank som står bak. Altså en sikker eier. Dette er et typisk vanlig kredittkort for den som nettopp trenger litt ekstra kapital i hverdagen. Du vet jo aldri når du får bruk for et slikt kredittkort, men det kan være hendig når noe uforutsett skjer. Det kan være alt fra at komfyren blir ødelagt og du trenger ny, bankkortet ditt blir stjålet og du trenger et reservekort eller for å slå til på et utrolig godt tilbud som kun er i en viss periode. 

De har veldig klare regler for hvem som kan søke og på forhånd så kan du se om du blir godkjent for kortet. Dette er alstå betingelsene: Du må være over 21 år, ha en fast lønn på over 200 000 i året, være uten betalingsanmerkninger, bo i norge og ha vært det de siste 3 år eller være norsk statsborger. Du som sitter med trygd som eneste avlønning så er det 3 typer de godtar og det er uføretrygd, etterlattepensjon og alderspensjon. Passer du ikke inn i de kriteriene så får du dessverre ikke kortet. Men nesten alle har jo en fast jobb og vil være kvalifisert, har du ikke det kan du heller ikke betale tilbake det du bruker og da vil jeg råde deg til heller å bruke mindre.

Det er veldig enkelt å få seg Xtra Kapital kredittkortet. De har et elektronisk søknadsskjema hvor du fyller ut informasjon om deg selv, andre lån og hvor mye du ønsker å ha i kredittkortgrense. Maksgrensen på kortet er forøvrig 50 000 kroner. Når skjemaet er utfylt, vil du få et svar om du er godkjent eller ikke. Noen vil få godkjennelse med en gang og noen ganger blir det gjort mer individuelle vurdereringer som vil ta litt mer tid.

Blir du godkjent så er det bare å vente på at kortet kommer i posten.

Det er GE Money Bank, som det er bilde av under som står bak dette kredittkortet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top