Anbefalte kredittkort

VIP Credit Card for deg som liker det lille ekstra

Er du en av dem som ønsker å ha litt mer luksus og anser deg selv som den viktigste personen av de rundt deg? Da er nok VIP Credit Card perfekt til deg. Her får du et eksklusivt kredittkort med mange fordeler.  Noen av fordelene her er at det er 100 % gebyrfritt, du kan få mellom fem tusen og hundre tusen i kreditt, gratis inngang på «inn» stedene på byen og masse eksklusive fordeler på alle tjenester og produkter du kan tenke deg. For ikke å nevne forsikringene som innebærer reise, avbestilling, gjeld og ulykkesforsikring.

Kredittkortet VIP Credit Card er utført i svart med en diskre dekorasjon som gir det et luksuspreg. Det er også et fordelskort med 1500 kroner i velkomstgave til alle som bestiller. Utover dette er det fordeler som fri inngang på utesteder, rabatter på diverse produkter og tjenester.

Det kanskje beste med dette kredittkortet er at de også har inntil 50 dager med rentefri betalingsutsettelse, og det er en del dager flere enn de fleste. Vanligvis er det ca 30-45 dager, så du får noen dager ekstra. Det blir altså mulig og nesten å strekke tilbakebetalingen i den rentefrie perioden til å innebære 2 lønninger.

Alle kategoriene du kan få rabatter inn under er følgende: Hårklipp, velvære, restaurantbesøk, shopping, overnatting, leie av bil, ferie, limousine, blader, sportsutstyr og kurs. Det skal altså ikke mangle noe for deg som er aktiv.

I det fordelsprogrammet til VIP Credit Card følger det med hele 10 til 15% rabatt på de kategoriene som jeg nevnte over. Det gjør at det vil lønne seg stort om du skal handle mye å bruke en av fordelspartnerne som er med i samarbeidet.

Uansett så vil det lønne seg å bruke et kredittkort så mye som mulig gjennom året. Dersom du betaler tilbake ved hvert forfall, så det ikke blir renter på beløpet. For i mellomtiden kan du la lønnen din være igjen på kontoen og høste inn renter gjennom hele året. Så tjener du faktisk på å bruke kredittkortet enda mer enn bare ved rabattene som du oppnår og det du sparer på reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Ønsker du flere tips til kredittkort? Klikk her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top