Anbefalte kredittkort

Tre populære kredittkort i Norge

Det finnes en rekke kredittkort på det norske markedet, og noen av de er mer populære enn andre. Det er visse forskjeller som avgjør hvilket kredittkort du bør søke om. Vet du for eksempel at du ikke skal betale tilbake med en gang, så bør du velge et kort med lav effektiv rente.

Santander Red

Santander Red er et kredittkort som gis ut av Santander Consumer Bank. Kortet har en rekke fordeler du kan dra nytte av. Den største fordelen dersom du planlegger å ikke betale tilbake i tide er at kortet har en forholdsvis lav effektiv rente.

En fordel med Santander Red er at du får opptil 25 % rabatt på over 300 spisesteder! Noen restauranter du får rabatt hos er for eksempel TGI Fridays (flere steder i landet), Big Horn Steak House (flere steder i landet) og Peppes Pizza (flere steder i landet).

Ved å benytte deg av Santander Red kredittkort, så har du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Den årlige effektive renten for Santander Red er 17,1 %.

Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian kredittkort er et kredittkort som utgis av Bank Norwegian, og har en rekke fordeler. Du kan blant annet få Cashpoints på alle kjøp. Cashpoints er en form for bonus, som du blant annet kan bruke til flyreiser. En annen fordel med dette kortet er at det er ingen gebyr for uttak i utlandet.

Det kan være lurt å bruke Bank Norwegian kredittkort når du skal bestille reise. Dersom mer enn 50 % av reisen er betalt med kredittkortet, så er du dekket av reise og avbestillingsforsikring. Reiseforsikringen dekker innehaver av kredittkortet, samboer/ektefelle og barn under 21 år.

Du har inntil 6 uker rentefri betalingsutsettelse når du bruker Bank Norwegian kredittkort.

Den årlige effektive renten for Bank Norwegian kredittkort er 23,1 %.

365Direkte

365Direkte er et kredittkort som utgis av Danske Bank, og har flere fordeler du kan dra nytte av. Fyller du bensin hos Esso, så får du 85 øre rabatt på drivstoff, med en listepris på 14 kroner literen. Du får 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner i hele verden.

Andre fordeler som kan nevnes er rabatt på leiebil, reiseforsikring og din strømavtale. Det er ingen årsavgift eller andre faste gebyrer.

Du har inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse når du bruker 365Direkte kredittkort.

Den årlige effektive renten for 365Direkte er 25,53 %.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top