Kredittkort

Søke om kredittkort via mobil eller nettbrett

Stadig mer av det vi foretar oss på internett foregår enten på mobilen eller nettbrettet. Bruken av disse håndholdte enhetene har skutt i været de seneste årene, og det har også ført til at man kan søke om kredittkort via mobil og nettbrett. Vi har internett i lomma, og det har gjort at man nå enkelt kan søke om kredittkort via mobile enheter. 

Nordmenn er stadig på farten og enten man har et nettbrett eller en smarttelefon vil det være mulig å søke om norske kredittkort via disse enhetene. Det foregår akkurat slik som om man søker via PCen. Er du på toget eller flyet kan man nå altså sende inn en kredittkortsøknad via telefonen eller nettbrettet via det trådløste nettet.

Det er mange kredittkort du kan søke om via nettbrett og smarttelefon, men ikke alle enda. Flere og flere vil nok tilby dette etter hvert som populariteten til håndholdte enheter øker. Dette er nok noe de fleste allerede burde ha hatt på plass. Har man Bankid på mobil kan man enkelt signere for seg når man søker via nettbrettet eller mobilen.

Kredittkort i Norge som lar deg søke om kredittkort via nettbrettet eller telefonen som vi kan nevne er: Bank Norwegian kredittkort, Flexi Visa, Santander Red, Gebyrfri Visa, Re:member.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top