Sparebank 1 Gold kredittkort
Kredittkort

Seks kredittkort med høy kredittgrense

Det tilbys i dag en rekke kredittkort med høy kredittgrense i Norge. Vi har laget en liste med seks kredittkort som har en høy kredittgrense. Fordelen med disse kortene er at du får tilgang til penger raskt og enkelt. Betaler du tilbake i tide (30-50 dager), så slipper du å betale rente.

Sparebank 1 Gold

Sparebank 1 Gold kredittkort

Sparebank 1 tilbyr et kredittkort som går under navnet Sparebank 1 Gold. Dette kortet har en kredittgrense på hele 150 000 kroner. Betaler du 50 % av reisen er du dekket av Sparebank 1 sin reise – og avbestillingsforsikring. Dette er et godt kredittkort for deg som skal ut på reise, for du får også dekket eventuelle skader du har på leiebil når du er på ferie.

Med Sparebank 1 Gold har du inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette er gunstig for deg som tenker å betale tilbake lånebeløpet raskt. Er du kunde hos Sparebank 1 er det enkelt å holde oversikten ettersom dette kommer direkte inn i nettbanken din. Sparebank 1 Gold går under en rekke navn, så du kan også finne dette kortet under navnet «Sparebank 1 Mastercard». Den effektive renten for Sparebank 1 Gold er på 23,9 %.

Re:member

Et annet kredittkort som har en høy kredittgrense er Re:member som utgis av Entercard Norge. Dette kortet har en kredittgrense på 150 000 norske kroner. Den effektive renten er på 25,4 %, men betaler du ned i løpet av 45 dager, så slipper du å betale noe rente.

Ved å bruke Re:member til hverdagshandel kan du få rabatter både i nettbutikker og ved restaurantbesøk. En annen fordel er at du får reise – og avbestillingsforsikring inkludert om reisen er betalt med kortet. Re:member har ingen årsavgift, så det slipper du å tenke på!

Coop Mastercard

Coop Mastercard er et kredittkort med en kredittgrense på 100 000 norske kroner. Ved å bruke dette kortet får du 1 % medlemsbonus, uansett hvor du handler. Dette gjelder også om du bruker kortet i utlandet. Bruker du kortet hos Coop får du også kjøpeutbyttet i tillegg. Den effektive renten for Coop Mastercard er på 26,17 %.

For å kunne søke om Coop Mastercard må du være medlem av Coop fra før av. Coop har gode forsikringer som du kan velge i tillegg. Disse forsikringene betaler du 90 kroner per år for. Forsikringer som vi kan nevne er blant annet:

  • Utvidet fører – og passasjerforsikring
  • Kjøps – og prisgaranti
  • IDtyveri-forsikring
  • Ransforsikring

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et komplett kredittkort uten gebyrer. Kortet har en kredittgrense på 100 000 norske kroner, og er et populært kredittkort på det norske markedet. Betaler du 50 % av reisen med Gebyrfri Visa er du dekket av reise – og avbestillingsforsikring. En annen fordel er at du har hele 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med dette kortet.

Kortet har 250 000 kunder i Norge, så det skal sies at dette er et svært populært kort. Det er verken årsgebyr eller etableringsgebyr knyttet til kortet. Det er også gratis å ta ut penger i utlandet og Norge. Den effektive renten er 23,41 %.

Ikano Visa

Ikano Visa er et kredittkort hvor du kan få opptil 100 000 norske kroner i kredittgrense. Det er ikke årsgebyr eller etableringsgebyr knyttet til kortet. Med dette kortet får du 1 % rabatt på bensinstasjoner, men også i matbutikker. I tillegg til dette er det også en avtale med Shell som gjør at man får 2 % rabatt her.

Den effektive renten til Ikano Visa er på 21,92 %. Ikano Visa gir deg muligheten til å utsette betalingen i hele ni måneder på kjøp over 2500 kroner.

Komplett Bank Mastercard

komplett kredittkort

Komplett er en aktør som har beveget seg inn i flere og flere bransjer. Nå har du også muligheten til å få deg et Komplett Bank kredittkort. Kortet har en kredittgrense på 100 000 norske kroner, og ingen årsavgift. Du har også en rentefri betalingsutsettelse på 50 dager.

Det er også en bonus knyttet til kortet som gir deg bonus på alle varekjøp, og du kan spare opptil 6 % når du handler hos Komplett. Den effektive renten for Komplett Bank Mastercard er 24,2 %.

Sjekk også vår sammenligning av kredittkort på det norske markedet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top