Anbefalte kredittkort

Sammenligning av kredittkort på det norske markedet

De seneste årene har det blitt bare flere og flere kredittkort. Vi i Kredittkortguiden ønsker å gi våre lesere de beste tipsene til valg av kredittkort. Derfor har vi sammenlignet det vi mener er noen av de beste kredittkortene i Norge. Vår sammenligning vil gjøre det enklere for deg å velge det beste kredittkortet. Enten du er på utkikk etter drivstoffrabatt eller billigere klær, så finner du de beste tipsene i denne sammenligningen av kredittkort. 

For å gjøre det enklere for deg når du skal søke om kredittkort har vi laget en en tabell hvor du kan sammenligne kredittkort. I denne sammenligningen får du all den informasjonen du trenger for å kunne velge det beste kredittkortet for deg.

365Privat for billigere drivstoff og cashback

365Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort en rekke ganger, og det er ikke uten grunn at dette kortet når høyt. Man har 3,65 cashback på sko, klær og på bensinstasjoner. Du kan få opptil 2000 kroner i cashback i løpet av 12 måneder. I tillegg til disse fordelene, kan du også nyte godt av 10 % rabatt på hotellovernattinger hos Rica, 10 % rabatt på strøm og 10 % rabatt på reiseforsikring. Det koster ingen verdens ting å eie eller anskaffe seg 365Privat. Er du en flittig bruker av bilen kan dette kredittkortet være noe for deg.

(Annonse)

Hvis du vil søke om 365Privat kredittkort kan du gjøre det her: Søk om 365Privat her, Eff.rente 25,53 % ved utestående over 12 måneder. Kredittkostnad på 1929, totalt 16 929.

Bonuspoeng med Bank Norwegian kredittkort 

Norwegian-kortet som utgis av Bank Norwegian er det perfekte kredittkortet for deg som er mye ute på reiser. Når du flyr tjener du opp CashPoints som kan brukes til å betale den neste flyreisen du skal foreta med Norwegian. Hvis du betaler reisen din med Bank Norwegian kredittkort vil du ha både reise – og avbestillingsforsikring inkludert. Det er ingen årsavgift, og alle kjøp du foretar med kortet er gebyrfritt. Er du mye ute på reisefot bør du virkelig sjekke ut Bank Norwegian kredittkort.

Flexi Visa for gode rabatter

Flexi Visa er et kredittkort med bonus på flyreiser, bonus på bensin og diesel, bonus i sportsbutikker, bonus på elektronikk og bonus i alle kles – og skobutikker. Du får 4 % bonus ved å bruke Flexi Visa når du fyller bensin. Uansett hvilken bensinstasjon du velger å fylle på, så får du denne bonusen. Enten du fyller på Esso, Shell eller Statoil, så er bonusen på 4 % garantert. Med Flexi Visa kredittkort har du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er en høy kredittgrense med Flexi Visa, hele 100 000 kroner. Flexi Visa kan anbefales på det sterkeste.

Shell Mastercard for billigere drivstoff

Når bensinprisen er høy vil det være lurt å gå til anskaffelse av et bensinkort. Shell Mastercard er et slikt kredittkort, som gir deg 40 øre bonus per liter drivstoff du fyller hos Shell. Bruker du for eksempel 3000 liter bensin i løpet av ett år vil du ha tjent opp 1200 kroner i bonus. Med Shell Mastercard har du inntil 75 000 kroner i kredittgrense. I tillegg til drivstoffbonusen får du 1 % bonus på alle andre kjøp du foretar. Alle kjøp du foretar med dette kredittkortet er gebyrfrie, som betyr at du ikke vil måtte betale et gebyr når du kjøper en vare eller tjeneste.

Santander Red Card – God effektiv rente og gebyrfrie kjøp

Santander Red er et kredittkort uten årsgebyr, og som ikke koster noe å bruke. Santander Red Card kan tilby en av de beste effektive rentene i Norge. Den effektive renten ligger på 17,1 %, og det skal sies å være svært bra. Benytter du deg av Santander Red har du en fleksibel tilbakebetaling. Hvis du mangler penger på et tidspunkt, vil du kunne betale tilbake pengene senere når du har fått penger igjen.  Man har inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Santander Red Card.

Ikano Visa for gode rabatter

Ikano Visa kan man trygt si er et kredittkort for gode rabatter. Hver måned har Ikano Visa ulike rabattprogrammer. I februar tilbys for eksempel 7 % rabatt på sport og fritid. I mars tilbys 4 % rabatt på alt du kjøper. I tillegg tilbyr Ikano Visa noe som kalles for månedens bransjetilbud. Denne måneden har man for eksempel 30 % rabatt på alt man kjøper hos Stormberg. Det er ikke etableringsgebyr eller årspris for å eie Ikano Visa. Den effektive renten er på 20,10 %.

Gebyrfri Visa – Høy kredittgrense (100 000)

Gebyrfri Visa er et kredittkort med en høy kredittgrense, og er et helt gebyrfritt kredittkort. Med Gebyrfri Visa har du reise – og avbestillingsforsikring inkludert i kredittkortet. Man har en fleksibel tilbaketaling, og tilgang til tjenester som gjør det enkelt å betale regninger. Det er en rekke fordeler knyttet til Gebyrfri Visa. For eksempel 10 % rabatt på utvalgte hoteller og 20 % rabatt hos nettbutikken baresko.no. Det er annarkjente Santander Consumer Bank som står bak Gebyrfri Visa.

Re:member for 25 % rabatt i over 200 nettbutikker

Skal du ha et kredittkort med gode rabatter bør du ta en titt på Re:member. Dette er et kredittkort som gir deg 25 % rabatt i over 200 ulike nettbutikker. Man har inntil 52 dagers rentefri betalingsutsettelse med re:member, og du betaler ikke gebyrer på varekjøp. Om du skal ut på en reise, og du betaler mer enn 50 % av reisen med re:member vil du være sikret både reiseforsikring og avbestillingsforsikring.

Det er mange kredittkort å velge mellom i Norge, og forhåpentligvis gjorde denne sammenligningen det enklere for deg å velge kredittkort.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top