Anbefalte kredittkort

Norges beste kredittkort; 365Privat

365Privat har blitt kåret til Norges beste kredittkort av blant annet Dine Penger, Nettavisen, Dagbladet og VG. 365Privat eller 365Direkte som kredittkortet også kalles har blitt kåret til «best i test» hele 8 ganger. Det beste tilbudet for billigere bensin får du med 365Privat. Hvis du fyller bensinen på en av Esso sine bensinstasjoner vil du få en rabatt på 81 øre pr liter med en listepris på 14 kroner. Med dagens høye bensinpriser vil 365Privat føre til at du sparer mye penger i året.

(Annonse)
Klikk her for å søke om 365Direkte. Eff. rente 25,53%, kr 15000 o/12 mnd, totalt 16 929.

Cashback med 365Privat kredittkort

Det spesielle med 365Privat er at du mottar såkalt cashback når man foretar varekjøp. Cashback innebærer at du får penger tilbake hver gang du gjør et kjøp. De gode cashback-ordningene er en stor grunn til at 365Privat har blitt kåret til best i test så mange ganger. Hvis du er en skoelsker får du 3,65 % rabatt hos alle skobutikker i hele verden, i følge 365Privat sine nettsider. Med 365Privat har du også 3,65 % cashback i skobutikker, og på bensinstasjoner.


81 øre rabatt per liter drivstoff du fyller

Den gode tilbakebetalingen du får på bensin gjør 365Privat til et attraktivt kredittkort. Tilbakebetalingen er på 3,65 %, som tilsvarer 51 øre om listeprisen er på 14 kroner literen. Om du har en Esso-stasjon i nærheten vil du kunne få 81 øre per liter om literprisen på bensin er 14 kroner. Grunnen til at du får så mye cashback hos Esso-stasjonene er at 365Privat har inngått en avtale, slik at man får 30 øre per liter om man fyller hos Esso. Bedre bensinavtale en dette finner du ikke på det norske markedet for kredittkort.

10 % rabatt på overnattinger hos Rica Hotels 

Reiser du mye kan 365Privat gi deg rabatt på overnattinger hos Rica Hotels. Du får 10 % rabatt om du overnatter i tidsrommet mandag til fredag. Du har også muligheten til å få sen utsjekking, oppgradering av hotellrom, og adgang til alle fasilitetene som hotellet tilbyr. Alle disse gode avtalene gjør det attraktivt å overnatte på et Rica-hotell neste gang du skal på ferie.

10 % rabatt på alle leiebiler hos Avis og Hertz

Hvis du skal ha leiebil i Norge, og samtidig eier et 365Privat kredittkort vil du kunne få 10 % rabatt når du leier en bil hos Avis. Med 3500 utleiebiler og omtrent 160 utleiestasjoner gjør det Avis til et ledende bilutleiefirma. Det er verdt å merke seg at denne rabatten gjelder på alle stasjonene som tilhører Avis i Norge. 365Privat har også en avtale med Hertz, som gjør at du får den samme rabatten på 10 %. Hos Hertz får du også gratis oppgradering i USA og Canda.

Billigere strøm med Ustekveikja Energi

365Privat har inngått en avtale med Ustekveikja Energi, som gjør at du vil få billigere strøm om du velger denne leverandøren. Du betaler kun 36,50 kroner per måned for strøm til innkjøpspris. Det gir deg en rabatt på 18,8 prosent. Ikke nok med at du får billigere strøm; Du får også gratis strømforsikring i 3 år. Ustekveikja Energi er et strømselskap som dekker hele landet.

10 % rabatt på reiseforsikring

Som eier av kredittkortet 365Privat vil du få 10 % rabatt på reiseforsikring levert av Travel Guard. Det spesielle med Travel Guard sin reiseforsikring er at du kan sette sammen forsikringen på en måte som passer deg. Reiseforsikringen dekker hele familien. I 2009  ble Travel Guard sin reiseforsikring kåret til best i test av Aftenposten.
365Privat vervekampanje

Hvis du er godt fornøyd med 365Privat sitt kredittkort kan du anbefale det til en venn. Både du og den du anbefaler kredittkortet til vil få 100 kroner ekstra i tilbakebetaling/cashback. Det er to forskjellige måter du kan verve venner på. Du kan enten sende en personlig vervelenke, eller sende inn et skjema om verving etter at den du vervet har søkt om kredittkort.

365Privat er et kredittkort som gir deg cashback på bensinstasjoner, skobutikker og rabatt hos Rica Hotels. Dette er med på å gjøre 365Privat til det beste kredittkortet i Norge. 365Privat er ikke et rent bensinkort, for du har rabatt og cashback på andre produkter i tillegg til bensin.

 

5 thoughts on “Norges beste kredittkort; 365Privat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top