Kredittkort

Kundeservice når man har Santander Red kredittkort

Santander Red er et kredittkort som gis ut av Santander Consumer Bank, og her vil vi forklare hvordan kundeservicen fungerer når man har dette kortet. Før du ringer på kundeservicen er det likevel noe du bør sjekke. For det er mye en kan få gjort gjennom Santander sin selvbetjening.

Når du er Santander Red-kunde, så har du tilgang til en rekke tjenester du kan gjøre selv. Inne på «Min Side» kan du for eksempel velge PIN-kode og hente din PIN-kode. Der kan du betale regninger, endre kontoinformasjon, samt se arkiv over fakturaer. Når du har dette kredittkortet har du mulighet for å skaffe deg mobilbank hvor du kan betale regninger, se siste transaksjoner og fakturainformasjon. Hvis du har glemt din PIN-kode på ditt Santander Red kort, så kan du se den inne på Min Side.

Hvis ditt Santander Red kredittkort har blitt stjålet må du ringe dette telefonnummeret: +47 815 68 550. Hvis kortet ditt har blitt stjålet eller du har mistet det, har du mulighet til å få tilsendt et nødkort, og du kan i tillegg få nødkontanter. Hvis du befinner deg i utlandet kan du bli bedt om å reise til nærmeste store by for å få overlevert nødkort og nødkontanter. Dette er en tjeneste som viser at Santander Consumer Bank har god kundeservice ovenfor sine kunder.

Om du skulle ha behov for å komme i kontakt med kundeservicetelefonen til Santander Red, så kan du ringe dette telefonnummeret: 815 68 550, det samme nummeret som man ringer om kortet er stjålet. Kundeservicen er åpen på hverdager fra 08:00 til 16:00, og har stengt i helger og på helligdager.

Logoen til Santander Consumer Bank:

Santander Consumer Bank

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top