Anbefalte kredittkort

Kredittkortanbefaling av Bank Norwegian kredittkort

Når man hører navnet Norwegian tenker man først og fremst på flyselskapet Norwegian ledet av Bjørn Kjos. Norwegian er mye mer enn bare et flyselskap. De tilbyr et kredittkort som heter Bank Norwegian, som gir deg en rekke fordeler hvis du skal reise eller handle. Bank Norwegian kredittkort er perfekt for deg som reiser mye, for kredittkortet gir deg både reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Bank Norwegian kan skilte med inntil 6 ukers rentefri betalingsutsettelse om man skulle ha behov for det.

Bonuspoeng ved bruk av Bank Norwegian kredittkort

Når du foretar kjøp med Bank Norwegian, får du bonus for hvert eneste kjøp du utfører. Bank Norwegian har valgt å kalle det for NorwegianReward. Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian får man 20 % av billettprisen som bonuspoeng. Dette innebærer at du bestiller Fullfleksbilletter for utenlandsreiser. Bank Norwegian kaller det for CashPoints, og det fungerer på samme måte som det du kjenner som bonuspoeng. Hvis du heller foretrekker lavprisbilletter, så får du 5 % på lavprisbilletter for utlandet. Du får også 1 % på alle andre kjøp du foretar med Bank Norwegian sitt kredittkort (unntatt innenlandsreiser).

Reiseforsikring ved bruk av Bank Norwegian-kortet

Når du bestiller flyreisen bør du forsikre deg om at du betaler mer enn 50 % av reisen med Bank Norwegian sitt kredittkort. Hvis du gjør det, så dekkes uforutsette hendelser med reiseforsikringen som følger med kredittkortet. Du får også med avbestillingsforsikring om du benytter Norwegian sitt kredittkort. Det som er viktig å få med seg er at reiseforsikringen for Bank Norwegian dekker ektefelle/samboer og barn som er under 21 år. Hvis du er i en forretningsreise kan det være greit å ha en forsikring mot tapt avgang. Om du bruker Bank Norwegian sitt kredittkort vil du få dekt inntil kroner 5000 – per person eller 20000 – per familie. Disse pengene må brukes til å kjøpe nye billetter.

Gode betingelser med Bank Norwegian sitt kredittkort

Det som gjør at mange velger å benytte seg av Bank Norwegian sitt kredittkort er at man slipper gebyrer og avgifter. Det er ingen årsavgift, og heller ingen avgift ved varekjøp. Den rentefrie perioden til dette kredittkortet er på 45 dager. Det innebærer at du kan få en rentefri betalingsutsettelse. Hvis du mister eller blir frastjålet ditt kredittkort, så koster det ingenting å få et nytt. Den årlige effektive renten for bruk av Bank Norwegian ligger på 23,1 prosent.

Tilleggstjenester ved bruk av Bank Norwegian kredittkort

Hvis du går til anskaffelse av Bank Norwegian-kredittkortet kan du nyte godt av en rekke tilleggstjenester. Du kan for eksempel skaffe deg en betalingsforsikring. Denne er på 0,99 %, og beregnes av den utestående saldoen du har på kredittkortet hver måned. En annen tilleggstjeneste er en såkalt ID-tyveriforsikring. Denne koster 149 kroner per år. Hvis du skulle være uheldig med bilen, så kan en egenandelsforsikring for leiebil være lurt å ha. Egenandelsforsikring for leiebil koster 249 kroner pr år.

Søk om Bank Norwegian kredittkort her (Eff rente 23,1%, 15000,- over 12 mnd. Totalt 16.764,)

(Annonse)

2 thoughts on “Kredittkortanbefaling av Bank Norwegian kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top