Anbefalte kredittkort

Kredittkort: Santander Red

Er du på utkikk etter et kredittkort med lav effektiv rente, ingen årsgebyr og en høy kredittgrense er Santander Red et kredittkort for deg. Santander Red utgis av Santander Consumer Bank, som er den største banken i Eurosonen. Med Santander Red-kredittkortet vil du kunne foreta gebyrfrie varekjøp verden over. Kredittgrensen på 100 000 og en den effektive renten på 17,12 prosent gjør Santander Red til et svært bra kredittkort. Med Santander Red får du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

(Annonse)

Klikk her for å søke om Santander Red Card 17,1 % effektiv rente kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1323. Totalt kr 16323.

Det er enkelt å søke om et Santander Red kredittkort. Man trenger ikke være tilknyttet en spesiell bank for å søke om Santander Red. For å søke om Santander Red fyller man rett og slett bare ut et skjema på nettsiden til Santander Red. Hvis du skulle bli frastjålet kredittkortet, har Santander Red en sperretjeneste som fungerer 24 timer i døgnet hver eneste dag. Du kan betale regninger med dette kredittkortet, og du får også med mobilbank.

Tilleggstjenester til Santander Red

Tilleggstjenestene som følger med Santander Red gjør det til et attraktivt kredittkort.

Betalingsforsikring

Man har tilbud om en betalingsforsikring, som dekker nedbetaling av gjeld om du skulle være ute for et uhell. Du betaler 0,7 prosent av utestående saldo. Betalingsforsikringen dekker kritisk sykdom, tap av liv, sykehusopphold, arbeidsledighet/permittering og sykemelding. Erstatningsbeløpet som Santander Red gir deg per måned er maksimalt 7000 kroner.

Advokatforsikring

Hvis du skulle ha behov for en advokat, vil du kunne få inntil 15 timer advokathjelp til prisen av 1 time med Santander Red sitt kredittkort. Prisen for advokatforsikring er kroner 159 per måned. Det kan være lurt å ta kontakt med en advokat om du ønsker tips og råd til hvilke rettigheter du har.

Helseforsikring

For bare kroner 189 i måneden får du helseforsikring som gjør at du er garantert operasjon innen 20 virkedager. Man har også garanti på spesialistbehandling innen 10 virkedager. Med helseforsikringen fra Santander Red vil du få dekket kostnadene knyttet til behandlingen, og utgifter relatert til opphold og reise.

Id-tyveriforsikring

I følge Datatilsynet vil hver eneste nordmann bli utsatt for forsøk på identitetstyveri to ganger i løpet av livet. Hvis du skaffer deg denne forsikringen får du hjelp til å forebygge identitetstyveri, og juridisk bistand inntil 1 million norske kroner ved tvister.

Forbrukerkjøpsforsikring

For kun kroner 45 i måneden kan du sikre deg forbrukerkjøpsforsikring, som sikrer husstanden gratis rettshjelp. Du får den advokathjelpen du har behov for, og det sikrer deg hjelp etter at du har kjøpt enten en vare eller en tjeneste. Du vil få hjelp på alle kjøp over 2000 kroner.

Det er ikke mange kredittkort som har bedre effektiv rente enn hva Santander Red kan tilby. Den effektive renten på 17.1 % prosent er bare en grunn til at mange velger Santander Red. En annen grunn er alle tilleggstjenestene. Er du interessert i cashback og rabatter er Privat365 et kredittkort du bør sjekke ut.

 

3 thoughts on “Kredittkort: Santander Red

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top