Kredittkort

Kredittkort med reiseforsikring

Et kredittkort kan være smart å ha både før og etter at du bestiller din neste reise. Hos mange av tilbyderne får du reise – og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst 50 % av reisen med kredittkortet.

Et kredittkort er en ekstra trygghet når du skal ut å reise. Har du dette i bagasjen, så reduserer du sjansen for å bli svindlet på tur. Du har også alltid en reserve i bakhånd, for de fleste kort har en forholdsvis høy kredittgrense. Det fine med å ha et kredittkort er at flere av tilbyderne har reiseforsikring inkludert. Da slipper du å måtte ut med mellom 1000-2000 kroner i reiseforsikring. Du kan altså spare penger ved å ha et kredittkort!

Hva er egentlig en reiseforsikring?

En reiseforsikring er en type forsikring som skal dekke økonomiske tap når det skjer uforutsette ting på ferie eller reise. De ulike selskapene opererer med forskjellige definisjoner om når du er på reise. Hos noen tilbydere kan det være nok at du beveger deg utenfor huset og tar bussen en kort tur.

Det er vanlig for de som tilbyr kredittkort å kreve at du minimum har hatt en overnatting for at reiseforsikringen skal være gyldig. Et annet moment er at utgangspunktet for reisen skal være i Norden. Dette varierer fra tilbyder til tilbyder, og dette er noe du kan finne ut av i vilkårene til de ulike kredittkort-tilbyderne.

Vi vil i denne artikkelen presentere 5 norske kredittkort som tilbyr reiseforsikring.

Re:member med reiseforsikring

Re:member er et kredittkort som har vært på det norske markedet i en årrekke, og de tilbyr reise – og avbestillingsforsikring. De har også en gratis tilleggsforsikring. Du har opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse med Re:member-kortet. En annen fordel med kortet er at det er ingen årsavgift.

Her kan du søke om Re:member kredittkort (eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/12 måneder. Kostnad kr 1466. Totalt kr 16 466). (Annonse)

Bank Norwegian kredittkort med reiseforsikring

Bank Norwegian har også noen år på baken i kredittkort-markedet. Du får gratis reise – og avbestillingsforsikring dersom du betaler reisen med Norwegian-kortet. En fordel med Bank Norwegian kredittkort er at du får såkalte CashPoints når du handler. Disse kan du bruke neste gang du skal ut på en flyreise.

Det kan være en fordel å benytte seg av Norwegian-kortet fordi en avbestillingsforsikring gjerne koster deg noen hundrelapper for hver gang.

Her kan du søke om Bank Norwegian kredittkort (eff. rente 23,1 %, 15 000 o/12 måneder. Totalt kr 16 764). (Annonse)

Gebyrfri Visa med reiseforsikring

Gebyrfri Visa tilbyr også gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring dersom minst 50 % av reisen er betalt med kortet. Det er Santander Consumer Bank som gir ut kortet, og de har holdt på med kredittkort i en årrekke. Forsikringen gjelder for den som benytter seg av kortet, men også inntil tre personer i reisefølget. Man behøver ikke å være i familie for at forsikringen skal gjelde de andre i reisefølget.

Her kan du søke om Gebyrfri Visa (eff. rente 23,4 %, 15 000 o/12 måneder, kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780). (Annonse)

Gebyrfri Visa

yA Bank kredittkort med reiseforsikring

yA Bank er først og fremst kjent for forbrukslån, men de har også et meget godt kredittkort. yA Bank startet opp i 2006, og har siden den gang startet med kredittkort. Med yA Bank kredittkort får du reiseforsikring dersom du betaler 50 % av reisen med kredittkortet.

yA Bank kredittkort har også flere andre forsikringer. Avbestillingsforsikring og gjeldsulykkeforsikring følger også med dersom du betaler minst 50 % av reisen med kortet.

Her kan du søke om yA Bank kredittkort (eff. rente 22,9 %, 15 000 o/12 måneder. Kostnad kr 1744. Totalt 16 744. (Annonse)

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard er et kredittkort som tilbyr reise- og avbestillingsforsikring for deg og din familie på reiser opptil hele 90 dager. Dette er med andre ord en god reise – og avbestillingsforsikring. Komplett Bank Mastercard har også noen flere forsikringer. Kjøpsforsikring som dekker skader eller stjålne eiendeler opptil 25 000 kroner. Det følger også med en ID-tyveriforsikring, som sikrer deg hjelp og juridisk bistand opptil 100 000 kroner ved ID-tyveri.

Her kan du søke om Komplett Bank Mastercard (eff. rente 24,2 %, 12 000 o/12 måneder. Kostnad kr 1468. Totalt kr 13 468). (Annonse) Aldersgrense 20 år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top