Credits Visa kredittkort
Kredittkort

Kredittkort med lav effektiv rente

Skal du ha et kredittkort med en lav effektiv rente fordi du av og til ønsker å vente med tilbakebetalingen? Da bør du velge ett av de kortene vi omtaler i denne artikkelen! 

Av og til kan det være greit å ha muligheten til å utsette betalingen, og da kan et kredittkort med lav effektiv rente være lurt å ha i bakhånd. Det finnes en rekke kredittkort i Norge, men ikke alle har lav rente. Noen av kortene har en ganske høy rente, og det lønner seg å betale ned i tide. Om det skulle oppstå noen større utgifter enn beregnet, så bør man ha et kredittkort med lav effektiv rente i lomma.

Skandiabanken kredittkort

Skandiabanken har gang på gang blitt kåret til best i test, og en av hovedårsakene er den lave effektive renten. Den effektive renten er på 14,96 %, og pleier å være den laveste blant kortene på det norske markedet. Man har 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Skandiabanken sitt kredittkort. Det er en forholdsvis lang betalingsutsettelse, så de fleste klarer å betale tilbake i løpet av denne perioden.

For å kunne ha dette kredittkortet må man være kunde av Skandiabanken. Skal du søke om dette kredittkortet kan du jo kanskje sjekke om betingelsene for lånet ditt er bedre i Skandiabanken i samme slengen?

Santander Red

Et annet kredittkort med lav effektiv rente er Santander Red. Den effektive renten er 17,1 %, og er dermed to prosentpoeng «dyrere» enn Skandiabanken kredittkort. Santander Red er et kredittkort fra storbanken Santander Consumer Bank. Kortet har en rekke fordeler i tillegg til den lave effektive renten. Gode tilbud og rabatter er kjennetegnet for Red-kortet.

Betalingsutsettelsen hos Santander Red er også på 50 dager. Du har dermed stor frihet også med dette kortet. En fordel med Red-kortet er at man får rabatt på over 200 restauranter i Norge og rabatt på sko i en nettbutikk.

(Annonse)

Søk om Santander Red kredittkort her (17,1 % effektiv rente, kr 15 000 o/12 måneder. Kostnad kr 1323. Totalt kr 16 323)

Santander Red Card

Credits Visa

Credits Visa kommer litt dårligere ut enn de to andre kortene, men har fremdeles en del lavere effektiv rente enn andre kort. Den effektive renten til Credits Visa er på 21,85 %. Man kan få 100 000 kroner i kreditt, og man har en betalingsutsettelse på 51 dager.

Skulle man velge et av disse kortene, så vil vi i Kredittkortguiden anbefale Santander Red kredittkort. Årsaken er at dette kortet har mange fordeler, en lav effektiv rente og man slipper å bli kunde av en bank.

Credits Visa kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top