Kredittkort

Krav/vilkår for kredittkort

Det er en rekke krav til deg som skal skaffe deg et kredittkort som du må forholde deg til. Alle disse vilkårene må du se til at du oppfyller før du sender inn en søknad, hvis ikke vil avslaget komme med en gang.

Noen kredittkort krever en viss alder før man kan søke om kortet. Den laveste aldersgrensen er 18 år, mens kredittkort som 365Privat krever at du er 21 år. Flexi Visa er et kredittkort med aldersgrense på 18 år, men det er mer vanlig at denne er på 20 eller 21 år.

Et annet krav som dukker opp når du skal søke om et kredittkort er at du må ha hatt en minimum inntekt det foregående året. Hva minimumsinntekten er varierer fra de ulike utstederne av kredittkort. Som regel må man ha en inntekt på cirka 150 000 i året for å kunne få et kredittkort.

Et annet vilkår som du må fylle ut når du søker om kredittkort er personopplysninger. Disse innebærer bankinformasjon, personinformasjon, inntekt, arbeidsgiver og informasjon om lån du har fra før av.

Når du har sendt inn informasjonen til for eksempel Bank Norwegian, 365Privat eller Flexi Visa, så vil de foreta en kredittsjekk på deg. Har man betalingsanmerkninger for eksempel, vil man ikke kunne få kredittkort. Dersom du har mye lån fra før av er også dette en grunn til at du kan få avslag når det gjennomføres en kredittsjekk på deg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top