Bensinkort

Hvorfor betale drivstoff med kredittkort

Når du skal fylle drivstoff er det som regel enten med bankkort eller kontanter. Det er forferdelig dumt å bruke dette som betalingsmiddel for drivstoff. Med et kredittkort så kan du faktisk spare mye penger om du bruker mye på bensin eller diesel. Det er flere kredittkort som har fordelsprogrammer som gjør at du kan spare mer på drivstoff. Det er noen kredittkort som spesialiserer seg på dette. Noen er utgitt av bensinstasjonene selv og noen er partnere av en eller flere bensinstasjon kjeder.

Det blir som å betale med et vanlig bankkort, bare at du bruker kreditten du får tildelt på kortet. Når du fyller drivstoff vil du få rabatt fra noen få øre og opptil flere ti ører per liter bensin som du fyller. Selve rabatten får du som avtrekk på regningen du får fra kredittkortselskapet. Du vil se hvor mangel liter du har fylt og hva prisen ble, samtidig som hvor mye rabatt du faktisk fikk.

De kortene som er utgitt av bensinstasjonen selv vil du kun få rabatt av dem, men de kortene som er utgitt av en tredjepart vil gjerne ha flere avtaler med de forskjellige stasjonene og du får rabatt fra flere. Noe som er flott om du ikke har en fast bensinstasjon som du er innom.

Du bør altså bruke et kredittkort til å betale for drivstoff, men hvordan får du et slikt kredittkort?

På internett så er det flere kredittkorttilbydere og det er enkelt å finne frem til dem. Du finner både de fra bensinstasjonene og de som har avtale med en eller flere bensinstasjoner. Når du skal søke hos dem trenger du bare å fylle inn et standard søknadsskjema og du vil få kortet i posten noen dager etterpå.

På en del av bensinstasjonene vil du også finne skjema for å søke om kredittkort, men da må du som regel skrive inn informasjonen som trengs på skjemaet selv med penn. Det kan være at søknaden blir såpass utydelig at de vil prøve å kontakte deg etterpå eller rett og slett droppe søknaden din. Så det enkleste er å bruke internett til å søke om et kredittkort med drivstoffrabatt.

Her er noen anbefalte bensinkort:

Klikk her for å lese om 365Privat for billigere drivstoff

Klikk her for å lese om Flexi Visa som gir deg rabatt på bensin

Sjekk ut Shell Mastercard sitt kredittkort for billigere drivstoff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top