Kredittkort

Hvilket kredittkort passer for deg?

Når man skal velge kredittkort i dag, så er problemet at det er svært mange kredittkort å velge mellom. Et kredittkort fungerer slik at kortutstederen låner penger til deg, slik at du kan kjøpe varer og tjenester. Det er lettvint å bruke et kredittkort, for da slipper du å måtte ta ut kontanter. Fakturaen for det du skylder kortselskapet gjøres som oftest opp hver måned. Dette gjør at det er enkelt å holde oversikten over hvor mye du har brukt.

Et kredittkort vi på det sterkeste kan anbefale er kredittkortet Kash Visa som Ikano Bank står bak. Dette kredittkortet gir deg for eksempel 4 % rabatt på både bensin og diesel. Hvis du da fyller 60 liter bensin, og bensinprisen er 14 kroner literen, utgjør dette 33,50 kroner. Hvis du bruker dette kredittkortet flittig når du fyller drivstoff vil du kunne spare en god del penger i løpet av ett år. Hvis du kjører mye bil er dette et kredittkort du bare må skaffe deg!

Et annet kredittkort som vi mener er verdt å ta en titt på er kredittkortet Santander Red. Dette kredittkortet gir deg en av markedets beste effektive renter på 17,12 prosent. Med kredittkortet fra Santander har du en rentefri betalingsutsettelse på 50 dager. Du kan ha opptil 100 000 kroner i kredittgrense. Det koster ingenting å eie eller bruke Santander Red, og det er heller ikke etableringsgebyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top