Kredittkort

GE Money Bank Mastercard – Et gebyrfritt kredittkort

GE Money Bank er et velkjent navn i Norge og er en finansinstitusjon som tilbyr lån og kredittkort, og ligger under det amerikanske GE-konsernet. GE Money Bank tilbyr nå et gebyrfritt kredittkort kalt GE Money Bank Mastercard til norske kunder. Det er ingen kostnader knyttet til å eie dette kortet. 

Uttak fra minibank, bruk av kortet og å eie kortet er 100 % gratis hvilket innebærer at det ligger under det vi kaller gebyrfrie kredittkort. Kortet har 45 dagers betalingsfri utsettelse som betyr at du har 45 dager på deg fra du får regningen til å betale for deg, uten at det påløper renter. Dette er en stor fordel, og man slipper i de fleste tilfeller å betale renter siden de fleste klarer å betale regningen i løpet av 45 dager.

Det lønner seg å betale regningen i tide dersom du har GE Money Bank Mastercard, ettersom renten ligger på 22,78 %. Kredittgrensen er på 50 000 kroner, noe som skal være nok for de aller fleste. Noen fordeler som følger med kortet er gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Greit å ha dersom man skal ut å reise, bare husk å betale reisen med ditt GE Money Bank Mastercard.

Man trenger ikke være kunde hos GE Money Bank for å søke om dette kortet. Det gjøres enkelt via deres hjemmesider Gemoney.no.

Det finnes mange flere gebyrfrie kredittkort i Norge i dag, og flere og flere av de nye kortene er gebyrfrie. Konkurransen i mellom kredittkortene har bare blitt høyere de seneste årene, og dette kommer oss kredittkort-brukere til gode. Jo høyere konkurranse, jo bedre betingelser blir det for oss forbrukere.

GE Money Bank Mastercard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top