Bensinkort

Fylle drivstoff hos Esso med 365Privat

Kredittkortet 365Privat er definitivt hva man kan kalle for et bensinkort, som gir deg en høy bonus dersom du fyller hos Esso. I skrivende stund får man over 80 øre literen dersom man fyller hos en av de mange Esso-stasjonene i Norge og benytter 365-kortet i samme slengen. Esso har i følge Exxonmobil.no 260 bensinstasjoner i Norge, lokalisert fra Kristiansand i sør til Kirkenes i nord. 

365Privat Mastercard utgis av Fokus Bank, og har vært på det norske markedet i mange år. Kortet har vunnet mange priser, og vi kåret i en artikkel 365 til det beste kredittkortet i 2013. Dersom ikke kortene endrer betingelsene sine drastisk, så ser det ikke ut til at 365 sin posisjon kommer til å bli vippet av tronen med det første. 365Privat har overlegne betingelser, og betaler man i tide kan man faktisk spare penger på å bruke kortet.

Fyller du drivstoff hos Esso med dette kredittkortet vil du få 81 øre rabatt dersom literprisen ligger på 14 kroner. Det er ikke uvanlig at prisen er på 14 kroner i dag, og det er dermed mye penger å spare ved å benytte et slikt kort som dette. Man får automatisk 3.65 % cashback ved bruk av 365-kortet, og et tillegg på 30 øre dersom man fyller hos Esso. Det er dermed ingenting i veien med å fylle på en annen bensinstasjon enn Esso også. Ved en literpris på 14 kroner vil man få 51 øre cashback gitt at man bruker kortet.

Betaler man regningen i tide sparer man faktisk penger på å benytte dette kredittkortet. Mange tenker at kredittkort er dyrt, men betaler man regningen i tide, så kan man faktisk tjene penger på å bruke kortet. Man har 45 dagers rentefri betalingsutsettelse, og dermed får du ha pengene på kontoen din lenger enn om du benytter et vanlig debetkort.

Stadig flere søker om kredittkort med mobil og nettbrett, og har du ikke 365Privat fra før kan du søke om det via deres nettside. Enten du gjør det med nettbrettet ditt eller datamaskinen.

Man kan velge mellom grønt og svart 365-kort. Bildet under viser den svarte typen av 365 kredittkort:

365Privat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top