Kredittkort

Fordeler med kredittkort som har cashback (tilbakebetaling)

De seneste årene har det stadig kommet nye kredittkorttilbydere på det norske markedet for kredittkort. Med en rekke nye kredittkort har det medført at flere og flere har cashback inkludert. Cashback er at man får tilbake penger når man handler en vare eller en tjeneste. Hvis du fyller bensin kan du for eksempel få tilbake 3,65 % av det du fyller med 365Privat kredittkort.

Her er eksempel på kredittkort som inkluderer cashback i Norge:

Med 365Privat får man 3,65 % cashback eller tilbakebetaling på alt man handler hos bensinstasjoner, klesbutikker og skobutikker. Hvis du skaffer deg 365Privat kan du med en listepris på 14 kroner, få tilbake 81 øre om du velger å fylle på Esso. 365Privat har en spesiell avtale med Esso, som gjør at de kan tilby markedets høyeste cashback på bensin og diesel. Med en så høy tilbakebetaling lønner det seg å skaffe seg dette gebyrfrie kredittkortet. Du kan lese mer om 365Privat her: Les mer

Mange kredittkort gir deg cashback på alt du handler. Flexi Visa gir deg for eksempel bonus isteden for cashback. Med Flexi Visa kredittkort får man for eksempel 4 % bonus på flyreiser, i sportsbutikker og 4 % rabatt på bensin og diesel. Kort oppsummert kan man si at kredittkort med cashback gir deg gode fordeler, samt at du kan spare penger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top