Kredittkort

Flexi Visa – Beste kredittkort 2012

Leter du etter et kredittkort i 2012, er Flexi Visa et kort du bør ta en nærmere titt på. Flexi Visa er et av de beste kredittkortene på markedet i 2012. Nå i disse tider er drivstoff svært dyrt, og det kan bli billigere med dette kredittkortet.

Bonus/Rabattprogram

Flexi Visa er inndelt i ulike bonus/rabattkategorier. Man kan velge kun en av disse kategoriene, og da vil man for eksempel kunne få 4 % rabatt både på bensin og diesel. På flyreiser vil du få 4 % bonus, som du kan ta ut neste måned. Det er flere andre kategorier man også kan få rabatt i, som for eksempel sko – og klesbutikker og elektronikk. Felles for alle kategoriene er at man får 4 % rabatt eller bonus.

(Annonse)

Søk om Flexi Visa Kredittkort her (24,6 % eff. rente) kr 35 000 o/12 måneder. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349.

Her er noen av fordelene med Flexi Visa:

  • Du kan bruke inntil 100 000 kroner
  • Du betaler ikke gebyrer på varekjøp
  • Flexi Visa kredittkort kan brukes på over 29 millioner brukersteder over hele verden
  • Man får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse
Om ikke Flexi Visa er det beste kredittkortet i 2012, så er det ihvertfall et av de beste kortene! I og med at dette kredittkortet er et Visa-kredittkort, så betyr det at du kan bruke det over hele verden. Visa kredittkort har den fordelen at det er verdenskjent, og i Norge er det over 55 000 brukersteder som benytter Visa.

For å søke om Flexi Visa kredittkort må du ha fylt 20 år, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Les mer her om betalingsanmerkninger og kredittkort.

2 thoughts on “Flexi Visa – Beste kredittkort 2012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top