Bensinkort

De 5 beste kredittkortene for billigere bensin

Når man skal gå til anskaffelse av et kredittkort, så er det mange som går etter spesielle kort som gir rabatter på utvalgte produkter. Mange av bensinstasjonene har avtaler med kredittkorttilbyderne, som gir deg avslag når du skal fylle drivstoff. Hvor mye avslag du får når du skal fylle drivstoff varierer fra kort til kort. Vi i Kredittkortguiden ønsker i dette innlegget å vise dere de 5 beste kredittkortene du kan gå til anskaffelse av for å få billigere bensin.

Det beste kredittkortet for drivstoff: Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort for deg som ønsker billigere bensin. Det er ikke uten grunn at Flexi Visa kommer på førsteplass i kåringen av de beste kredittkortene for billigere bensin. Det er Santander Consumer Bank som står bak dette kredittkortet hvor du får 4 % rabatt på bensin. Flexi Visa er lettvint fordi det er ingen gebyrer, og det er helt gratis å bruke. Den effektive renten til Flexi Visa er på 23,7 prosent, og er lavere enn de fleste konkurrentene. Med Flexi Visa kan du ha hele 100 000 kroner i utestående kreditt til kredittkortselskapet. Dette er nok mer enn nok for de fleste kortinnehavere.

Det andre beste kredittkortet for billigere bensin: Cresco Car

Vi i Kredittkortguiden har kåret Cresco Car til det andre beste kredittkortet for deg som er ute etter billigere drivstoff. Cresco Car tilbyr 3 prosent i drivstoffrabatt, og troner derfor  på andreplass på denne listen. Med dette kredittkortet så får man rabatt på alle bensinstasjonene, og en betalingsutsettelse på 45 dager. Cresco Car sitt kort koster ingenting å eie, og man kan ha 75000 kroner i utestående kreditt. Cresco Car har en relativt gunstig effektiv rente på 25, 19 prosent. For å søke om Cresco Car må du ha fylt 20 år, og ha en inntekt på over 100 000 i året. Det er også viktig at du ikke har betalingsanmerkninger om du skal søke om testvinneren.

Det tredje beste kredittkortet for billigere drivstoff: Obos Mastercard

På tredjeplass kommer Obos Mastercard som tilbyr deg 40 øre rabatt per liter hos Shell. Vel å merke, så må man være medlem hos Obos for å kunne ha dette kredittkortet. Selv om man må være medlem hos Obos, så valgte vi å ha med dette kredittkortet fordi det er et bra bensinkort. Hvis du går til anskaffelse av Obos Mastercard har du 75 000 kroner tilgjengelig å bruke på hva du måtte ønske. For å eie Obos Mastercard betaler du ikke ett øre. Den effektive renten for Obos Mastercard er 22,42 prosent. Kravet for å få Obos sitt kredittkort er at du er medlem av Obos, og at du ikke har registrert betalingsanmerkninger på deg de siste tre årene.

Det fjerde beste kredittkortet for billigere bensin: Røde Kors Mastercard

Hvis du ønsker å støtte et godt formål samtidig som du bruker kredittkortet, er Røde Kors Mastercard kredittkortet for deg. Røde Kors sitt kredittkort er det eneste kredittkortet i Norge som støtter gode formål. Årsaken til at Røde Kors Mastercard ble med på denne kåringen, er at de har 32 ør rabatt per liter drivstoff, og at den effektive renten er på 23,87 prosent. Hver gang du bruker Røde Kors sitt kredittkort, så går 1 % av omsetningen til et godt formål. Det er DNB Nor som står bak kredittkortet. Den effektive renten for Rde Kors M For å kunne få dette kredittkortet må du være fylt 20 år, og ikke ha registrert betalingsanmerkninger de siste tre årene.

På en femteplass over det beste kredittkortet for billigere bensin finner vi: Shell Mastercard

Shell Mastercard tilbyr 40 øre rabatt per liter drivstoff hvis du fyller hos Shell. Dette kredittkortet gir deg i tillegg til drivstoffrabatten 1 % cashback i form av Trumf-bonusen. Det negative med Shell Mastercard er at den effektive renten er på 29,90 prosent. Det er ingen årspris eller kostnader relatert til varekjøp med Shell Mastercard. Det er Ikano Finans som står bak Shell Mastercard. Ikano Finans ble etablert i 1991, så her snakker man om et kredittkortselskap som har vært på markedet i lang tid. Verdt å merke seg er at man må være 20 år for å få godkjent en søknad til Shell Mastercard, og man må ha en inntekt på over 200 000.

One thought on “De 5 beste kredittkortene for billigere bensin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top