Anbefalte kredittkort

Cresco Gold – Kredittkort for gebyrfrie kjøp

Cresco Gold er et kredittkort for deg som vil ha en ekstra bankkonto, og som vil foreta gebyrfrie kjøp av varer og tjenester. Det er mange fordeler knyttet til å bruke Cresco Gold, som for eksempel reise – og avbestillingsforsikring. Med Cresco sitt kredittkort kan du utsette betalingen i 45 dager, uten at du trenger å betale renter av beløpet.

(Annonse)

Søk om Cresco Gold kredittkort her, 28,5 % effektiv rente. 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 942 kr.

Cresco Gold er et kredittkort som blir utstedt av DNB Bank ASA, Norges største finanskonsern. Det er ikke et krav at man må være kunde hos DNB for å få utstedt dette kredittkortet. Med dette kortet har du muligheten til å betale med en gang, eller velge avbetaling. Cresco Gold er et Visa-kredittkort, som er verdensledene innen bankkort og kredittkort. Om du velger dette kredittkortet, så velger du altså en verdenskjent leverandør av bankkort og kredittkort.

Cresco Gold kan benyttes over hele verden, og er et kredittkort som kan brukes på alle steder hvor Visa godtas. Betaler du 50 % av reisen med dette kortet er du dekket av både reise – og avbestillingsforsikring som gjelder deg og inntil 3 medreisende.

Fordeler med Cresco Gold 

  • Det er ingen årsavgift
  • Oversikt over ditt forbruk på nett
  • Cresco Gold har en av de høyeste kredittgrense på markedet (100. 000 kr)
  • Sms-varling på dine transaksjoner
  • Nødkort – eventuelt kontanter utstedes innen 48 timer om du skulle miste ditt kort
  • Gebyrfrie varekjøp

Om du klikker på banneren under kommer du direkte til søknadsskjemaet for Cresco Gold:

Cresco Gold er et av våre anbefalte kredittkort, og er et kredittkort for deg som vil foreta gebyrfrie kjøp. For å søke om dette kredittkortet må du ha fylt 20 år, og ha over 100. 000 kroner i inntekt. Du kan heller ikke ha hatt registrerte inkassosaker eller betalingsanmerkninger de siste tre årene.

Det fine ved å benytte dette kortet er at det er et gebyrfritt kredittkort. Vi har tidligere skrevet om gebyrfrie kredittkort om du ønsker å finne ut hva det innebærer at et kredittkort er gebyrfritt. Det er ingen årsavgift for Cresco Gold, og du betaler heller ingenting for å bruke kortet. Det er nettopp dette som gjør Cresco Gold til et gebyrfritt kredittkort.

Slik ser Cresco Gold kredittkort ut:

One thought on “Cresco Gold – Kredittkort for gebyrfrie kjøp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top