Bensinkort

Beste bensinkort i Norge

Er du på utkikk etter beste bensinkort i Norge har du kommet til rett sted. Vi i Kredittkortguide.com har testet de beste kredittkortene på markedet i Norge når det kommer til hvem som tilbyr billigst drivstoff. Det er flere kredittkort i Norge som er gode når det gjelder bonus, rabatt og cashback på drivstoff, men vi kom fram til en klar vinner. Kredittkortene det har stått mellom har vært disse: 365Privat, Flexi Visa og Shell Mastercard. 

Norges beste bensinkort – 365Privat

365Privat har blitt kåret til Norges beste bensinkort av oss i Kredittkortguiden. 365Privat gir deg 3,65 % cashback når du fyller drivstoff, og du får  i tillegg 30 øre rabatt per liter om du fyller hos Esso. Dette gjør 365Privat til det desidert beste bensinkortet i Norge. Det er ikke uvanlig at drivstoffet koster 14 kroner literen nå, og da vil du spare 81 øre per liter om du fyller hos Esso med 365-kortet.

Norges beste bensinkort 365Privat har lenge vært på markedet, og er et velkjent kredittkort for nordmenn. Hvis du ønsker å søke om 365Privat kan du gjøre det gjennom lenken under. Da blir du videresendt til søknadsskjemaet. Husk at du må være 21 år for å få dette kredittkortet.

Klikk her for å søke om 365Privat kredittkort (22,28 % eff. rente)

Norges andre beste bensinkort – Flexi Visa

Flexi Visa er også et kredittkort som har vært på det norske markedet lenge, og er Norges andre beste bensinkort. Flexi Visa gir deg 4 % rabatt på både bensin og diesel. Flexi Visa er et kredittkort som er smart å bruke når du fyller drivstoff. Man får 4 % rabatt uansett hvilken bensinstasjon man fyller på, og det er den største grunnen til at Flexi Visa kommer på andreplass. Det er ingen årsgebyr knyttet til Flexi Visa kredittkort, og utnytter du kortet fullt ut vil du spare en del, alt etter hvor mye drivstoff du bruker.

Benytt lenken under for å søke om dette kredittkortet:

Klikk her for å søke om Flexi Visa kredittkort (eff. rente 25,33 %)

Flexi Visa er et kredittkort som gis ut av den anerkjente Santander Consumer Bank. Om du har problemer knyttet til kortet, så vil du på hverdager kunne ringe til dette telefonnummeret for å få hjelp: +47 21 08 30 00.

Norges tredje beste bensinkort – Shell Mastercard

Grunnen til at Shell Mastercard ikke havner lengre opp enn på tredjeplass i oversikten over beste bensinkort er enkel; Man må fylle hos Shell for at man skal kunne få bonusen på 40 øre per liter. Hvis du har en Shell-stasjon i nærheten, så kan det jo likevel være en idé å skaffe seg dette kortet. I følge Shellmastercard.no kan man bruke dette kredittkortet på over 30 millioner steder i verden. Det er nok bra for de fleste. Shell Mastercard gir deg også bonus på varer du handler, altså ikke bare drivstoff.

Du kan søke om Shell Mastercard via lenken under:

Klikk her for å søke om Shell Mastercard kredittkort (Eff. rente 26,05 %)

Hvilket bensinkort velger du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top