Anbefalte kredittkort

Anbefalt kredittkort: Re:member

Har du vært på utkikk etter et kredittkort, men er usikker på hvilket kredittkort du bør velge, er Re:member et kredittkort du bør ta en titt på. Det spesielle med re:member kredittkortet er at du har opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker. Hver gang du benyttet re:member kredittkort vil du kunne få opptil 25 % hver gang du handler i en nettbutikk. Man har gode rabatter i mange utvalgte nettbutikker som for eksempel: Cdon.com, InkClub, Heppo.no og Apple Store. 

Med Re:member har man inntil 52 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det koster ingenting å eie re:member, og man har opptil 150 000 kroner i kredittgrense. Du kan velge mellom syv forsikringer, og det første året kan du velge en forsikring gratis. Om du skal ut på en reise, og du betaler minimum 50 % med re:member, så vil du ha både reise – og avbestillingsforsikring inkludert. Det er ingen kostnader for varekjøp med re:member, verken i Norge eller utlandet.

Oversikt over fordeler med re:member kredittkort:

  • Du har inntil 52 dager rentefri betalingsutsettelse
  • Det er ingen årspris på kredittkortet
  • Du får opptil 150 000 kroner i kredittgrense
  • Du kan velge mellom syv ulike forsikringer, og kan velge en forsikring gratis det første året
  • Ingen gebyrer på varekjøp i Norge eller utlandet
  • Du får opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker gjennom rabattprogrammet re:member reward
  • Reise – og avbestillingsforsikring om mer enn 50 % av reisen betales med re:member

re:member reward (Rabattprogram)

Gjennom rabattprogrammet re:member reward kan du nyte godt av rabatter i kjente nettbutikker. Skal du bestille hotellrom får du 9 % rabatt gjennom Hotels.com med re:member. Du får 15 % rabatt hos Heppo.no, som er en av Norges største skobutikker på nett. Apple Store er en av de mest populære i rabattprogrammet til re:member. Du får opptil 6 % rabatt hos Apple store om du benytter deg av rabattprogrammet.

Det er enkelt å benytte seg av re:member sitt rabattprogram, og rabatten trekkes fra den neste fakturaen du får. På fakturaen har du oversikt over hvor mye rabatt du har fått. Re:member er et kredittkort  for deg som er glad i rabatter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top