Anbefalte kredittkort

Anbefalt kredittkort: Ikano Visa

Hvis du planlegger å skaffe deg et kredittkort i nærmeste framtid er Ikano Visa verdt å lese mer om. Ikano Visa gis ut av Ikano Bank SE, som er eid av Kamprad-familien som står bak Ikea. Det er gratis å eie Ikano Visa kredittkort. Hos noen kredittkorttilbydere må man betale årsavgift, etableringsgebyr og til og med for varekjøp. Slik er det ikke med Ikano Visa. Denne måneden tilbyr Ikano Visa 7 % rabatt på alt innen sport og fritid. I tillegg til rabatten på 7 %, får du 30 % rabatt på Stormberg.no.

Ikano Visa tilbyr månedens bransjetilbud

Hver eneste måned tilbyr Ikano Visa et bransjetilbud. I februar tilbyr Ikano Visa 7 % rabatt på alle butikker for sport og fritid. I mars vil du kunne få 4 % rabatt på alle kjøp du gjør, uansett butikk. I april vil du få 6 % rabatt på alt som har med bil og tilbehør til bil. I mai vil du få 7 % rabatt på klær og sko. I tillegg til disse faste bransjetilbudene, kommer også tilbud fra enkelte butikker eller kjeder. I februar har man for eksempel 30 % rabatt hos netbutikken til Stormberg.

Fordeler med Ikano Visa

Med Ikano Visa har du inntil 50 dagers betalingsutsettelse, og en kredittgrense på 100 000 kroner. Man betaler heldigvis ingenting når man foretar et kjøp av en vare eller tjeneste. Ikano Visa er tilknyttet Visa-systemet, og det medfører at kortet kan brukes på over 29 millioner steder, verden over. Rabattprogrammet som tilbys gjennom Ikano Visa er at av markedets beste programmer for rabatt. Det kan være en fordel å ha med Ikano Visa på utenlandsreisen, og være uavhengig av kontanter. Du har alltid full kontroll over hvor mye penger du har brukt via noe som kalles «Min Side».

Klikk her for å søke om Ikano Visa sitt kredittkort: (20.10 % effektiv rente)


 

One thought on “Anbefalt kredittkort: Ikano Visa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top