Anbefalte kredittkort

Anbefalt kredittkort: Gebyrfri Visa

Er du på utkikk etter et gebyrfritt kredittkort er Gebyrfri Visa et kredittkort for deg. Gebyrfri Visa har en høy kredittgrense, opp til 100 000 kroner. Du kan nyte godt av en rekke fordeler ved å benytte deg av Gebyrfri Visa. Du kan handle på 29 millioner brukersteder, og 55 000 av disse er bare i Norge. Den årlige effektive renten til Gebyrfri Visa er på 23,41 prosent, basert på et beløp på 15 000 kroner. Det spesielle med dette kredittkortet er at alt er gebyrfritt.

(Annonse)

Søk om Gebyrfri Visa nå, og nyt godt av en rekke fordeler. (23,4 % effektiv rente) 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr 1780, totalt kr 16780.

Fordeler med Gebyrfri Visa:

Ved å benytte deg Gebyrfri Visa eller Gebyrfri Visa Gold som det også kalles, så kan du nyte godt av en rekke fordeler. Her er en oversikt over noen av fordelene du får ved å benytte deg av dette kredittkortet:

  • Når du har Gebyrfri Visa vil du kunne få 20 % rabatt hos Baresko.no Du får i tillegg til rabatten gratis frakt og hurtig levering av skoene om du benytter deg av Gebyrfri Visa kredittkort.
  • 10 % rabatt på alle leiebiler hos Holiday Autos
  • 10 % rabatt på alle hotellene som tilhører Clarion Collection Norden. Du får også 10 % rabatt på alle Comfort hotell i Norge.
  • Gebyrfri tjeneste hvor du kan betale dine regninger med kredittkortet.
  • Fleksibel betaling hvor du kan betale alt på en gang eller fordele beløpet ut over flere måneder.
  • Du får inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Gebyrfri Visa Gold.
(Annonse)

Bestill Gebyrfri Visa her (23,4 % effektiv rente) 15 000, – o/12 mnd, kostnad kr 1780, totalt kr 16780.

Er du av den sportsinteresserte typen, så kan du nyte godt av 15 % rabatt hos alle Intersport sine butikker. Noe annet som kan være interessant er at du får 50 % rabatt på utvalgte produkter hos Foto Knudsen.

Er du mye ute på reiser kan du nyte godt av at reise – og avbestillingsforsikring er inkludert i kredittkortet. Det er anerkjente Santader Consumer Bank som står bak Gebyrfri Visa. Et annet kredittkort av Santander Cosumer Bak, som kan være interessant for deg er Santander Red Card.

 

2 thoughts on “Anbefalt kredittkort: Gebyrfri Visa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top