Anbefalte kredittkort

Anbefaling av kredittkortet Flexi Visa

Flexi Visa er et kredittkort for deg som elsker bonuser. Med Flexi Visa sitt kredittkort får du 4 % bonus på flyreiser, 4 % rabatt på bensin og diesel, 4 % bonus på elektronikk, 4 % bonus i sportsbutikker og en bonus på fire prosent i alle kles og skobutikker. Ikke nok med det, så er det ingen gebyrer knyttet til bruken av Flexi Visa.

(Annonse)

Klikk her for å søke om Flexi Visa som gir deg gode bonuser og rabatter (25,33 % effektiv rente)

Du betaler heller ingenting i årsgebyr for å eie kredittkortet. Den effektive renten for Flexi Visa er på 25,33 prosent, noe som er litt mer enn andre kredittkort. Det er ikke uten grunn at Flexi Visa ble kåret til det beste bensinkortet av Kredittkortguide.com.

Med Flexi Visa sitt kredittkort kan man gjøre kontantuttak, som koster 40 kroner + 1 prosent av det man tar ut. Det er omtrent 30 millioner brukersteder til kredittkortet verden over. Alle kjøp du foretar med Flexi Visa er gebyrfrie i alle land. Flexi Visa tilbyr en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Hvis du skal være ute for å bli frastjålet Flexi Visa-kredittkortet ditt, så tilbyr de en døgnåpen korttjeneste. Mange nordmenn blir frastjålet bankkort, kredittkort, kontanter, PC-er når man er ute på en reise, derfor kan det være lurt å skrive ned nummeret for sperring.

Santander Red eller Santander Bank som er kredittkortselskapet som tilbyr Flexi Visa er anerkjent i kredittkortbransjen. Santander Red utgir i tillegg til Flexi Visa også Gebyrfri Visa og Santander Red kredittkortet. Med Flexi Visa har man også en mulighet for å gjøre innskudd. Den årlige effektive renten er på 3,30 prosent for innskudd som er over 50.000 kroner. Du får selvfølgelig rente fra første krone du setter inn på kredittkortet. Det er ingen gebyrer på innskudd som gjøres på kredittkortene fra Santader Red sine kredittkort.

Det er mange tilleggstjenester som tilbys sammen med Flexi Visa. Det er ikke bare billigere bensin som tilbys, men også betalingsforsikring, helseforsikring og mye mer. Betalingsforsikringen gjør at du sikrer deg om «uhellet skulle være ute» som Santander Red skriver. Prisen for denne betalingsforsikringen er på 0,7 prosent av utestående saldo. Helseforsikringen gjør at du sikrer deg spesialistvurdering innen bare 10 dager. Du er også sikret behandling innen 20 virkedager om noe galt skal skje. Helseforsikringen koster kroner 189 i måneden. En annen tjeneste som kan være greit å ha er forbrukerkjøpsforsikringen, som sikrer deg advokat som hjelper deg med en sak, om du skulle behøve det. Forbrukerkjøsforsikringen koster 45 kroner måneden.

(Annonse)

Klikk her for å søke om Flexi Visa som gir deg gode bonuser og rabatter (25,33 % effektiv rente)

Når man summerer opp, så er Flexi Visa et av markedets beste kredittkort. Det er ikke uten grunn at Flexi Visa sitt kredittkort troner øverst i Kredittkortguide.com sin kåring over de 5 beste kredittkortene for billigere bensin. Flexi Visa er så mye mer enn bare et bensinkort, og det er derfor dette kredittkortet kan anbefales. Mange velger Flexi Visa på grunn av de gode bonustilbudene, og en relativt god effektiv rente.

One thought on “Anbefaling av kredittkortet Flexi Visa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top