Kredittkort

Å søke om et kredittkort

For å kunne få et kredittkort i Norge, så krever det at man søker om det. Alle kredittkortene i Norge har krav, selv om disse kravene er forskjellige. Man må bli godkjent av den som har utstedt kredittkortet før man kan ta det i bruk. Det tar som regel ikke så lang tid å bli godkjent. 

I vår sammenligning av kredittkort kan du se en oversikt over hva de ulike kredittkortene tilbyr. Det er en tabell som gir deg oversikt over ting som rentefrie dager, maksimum lånebeløp, reiseforsikring og mer. Når du skal søke om kredittkort er det lurt å se i denne tabellen først. Noen kredittkort har reiseforsikring inkludert, mens andre kort er bedre på drivstoff.

Over til når du skal søke om et kredittkort igjen. Et krav som varierer fra det ene kortet til det andre, er alderen man må ha for å søke. Flexi Visa er et kredittkort som for eksempel krever at man er 20 år, mens 365Privat krever at man er 21 år.

I tillegg til at det pleier å være et krav om alder rundt 20 år, så er det ofte også et krav om inntekt. Dette kravet varierer noe voldsomt fra de ulike selskapene, så det er best bare å søke. Da finner man kjapt ut om man får godkjent søknaden sin.

Av og til er kravet på 100. 000 i inntekt, men ofte er det mer. Samtidig så taper man ingenting på å søke, og de fleste kredittkortene i dag er gebyrfrie. Om du har spørsmål om man får kredittkort på dagen, så er svaret nei. Alle kredittkort må godkjennes på forhånd.

Hvis du ønsker å søke om kredittkort, så kan du følge lenken som ligger litt lengre oppe i artikkelen hvor man kan sammenligne beste kredittkort. De beste kredittkortene finner du i oversikten, og det er enkelt å se hva som passer best for deg.

Vi i Kredittkortguide.com ønsker deg lykke til med valget av kredittkort, og nøl ikke med å legge igjen en kommentar om du har spørsmål vedrørende kredittkort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top