Kredittkort

365Privat kredittkort

365Privat kredittkort har gitt nordmenn muligheten til å spare penger på drivstoff i nesten 10 år, og gir deg fortsatt den muligheten. 365Privat blir utstedt av Fokus Bank, og med dette kredittkortet får du inntil 81 øre rabatt per liter drivstoff om du fyller på Esso. Om du fyller på en annen bensinstasjon vil du få 3,65 % tilbake, uansett hvilken stasjon du fyller på.

(Annonse)

Søk om 365Privat kredittkort her (25,53 % eff. rente ved 15 000 utestående over 12 måneder. Kredittkostnad på kr 1929, totalt kr 16 929.

365Privat er det beste kredittkortet når du skal ha billigere drivstoff, enten det er bensin eller diesel. Dette kredittkortet gir deg penger tilbake når du fyller, og det er noe de fleste vil ha med så høye drivstoffpriser som vi har i Norge for tiden. For en familie vil du kunne få tilbake flere tusen kroner i året om bilen blir brukt flittig. Om du fyller 100 liter bensin, vil du med dagens bensinpris få tilbake 50 kroner om du fyller på en vanlig stasjon (3,65 %), og enda mer om du fyller på Esso.

 

 

Når du har søkt om 365Privat vil du hver måned få en regning i posten. Det er rundt den 15. i hver måned at regningen kommer i posten. Regningen blir utstedt fra Fokus Bank, og gir deg oversikt over hva du har brukt kortet til. Det er enkelt å holde oversikten ved å bruke dette kredittkortet.

365Privat Mastercard er det kredittkortet du bør foretrekke om du er på utkikk etter bensinkort. Et annet kredittkort vi i Kredittkortguide.com anbefaler om du skal ha et bensinkort er Flexi Visa. Du kan lese mer om Flexi Visa kredittkort her.

Når du søker om 365Privat kredittkort kan du velge mellom disse to typene kort. Det er bare utseendet som er forskjellig:

2 thoughts on “365Privat kredittkort

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back To Top